• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2023

07:00

Koštao je kao luksuzni stan u Beogradu! Dragana Mirković snimila spot kakav svet nije video

ATAIMAGES

Estrada

Koštao je kao luksuzni stan u Beogradu! Dragana Mirković snimila spot kakav svet nije video

Podeli vest

Pre 29 godina Dragana Mirković pokrenula je revoluciju sa ovim spotom.

Popularna pevačica Dragana Mirković je 1994. godine snimina nesvakidašnji spot za pesmu "Za mene si ti" i sa njim napravila pravi bum.

Spot je koštao čak 90.000 nemačkih maraka, što je ogromna suma. Takva vrsta spota u Srbiji je tada prvi put viđena.

- Rađenje spota kompjuterom postoji već dve do tri godine u Americi, ono što gledamo već par godina na MTV-u i vidimo da je kompjuter dosta zastupljen u tim spotovima i to je nešto što sam ja, naravno, kao svaki čovek koji se bavi poslom koji voli, želela da i ja tako nešto imam. Da uradimo nešto drugačije, novije, da mi, u Jugoslaviji možemo da kažemo da imamo neki kompjuterski spot - rekla je Dragana pri premijernom emitovanju ovog spota na televiziji, osvrnuvši se malo i na samo snimanje spota.

- Inače, raditi jedan kompjuterski spot stvarno nije jednostavno, posebno ovaj koji ćemo videti. To je rađeno trodimenzionalno, animacija je u pitanju i, bukvalno, snimanje tog spota je na prostoru gde je samo plavo platno iza mene, nema ničega što ćemo videti u spotu, osim mene, a u spotu ćemo videti i taj grad i tog lika MC Tigera - rekla je još.

Dodala je i da se baš pitala kako će izgledati kada docrtaju sve, pošto je morala da glumi na prazno, kao da je MC Tiger tu pored nje i puno joj je pomoglo to što je već imala nekog glumačkog iskustva iza sebe (Slatko od snova).

I tako smo dobili ovaj fantastičan spot i do dana današnjeg sličan se na ovim prostorima nije pojavio. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15