• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2023

23:40

Rada Manojlović progovorila o udaji: "Neću više da gubim vreme, prelazim na ozbiljne stvari"

Kristijana Ćaćić

Estrada

Rada Manojlović progovorila o udaji: "Neću više da gubim vreme, prelazim na ozbiljne stvari"

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović raskinula je dugogodišnju vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, a od tada samuje.

Kako sama navodi, Radin glavni problem u vezi je njen težak karakter.

- Muškarci nisu izdržali sa mnom. Na početku su sve podnosili lako, jer su znali sa kim ulaze u vezu, imali su predstavu o meni u medijima. Međutim, kad prođe određeno vreme, teško su muškarci podnosili moj karakter. Moram da priznam i da je meni nekad teško samoj sa sobom. Previše sam svoja i to smeta muškarcima - iskrena je bila pevačica.

Često pitanje koje Radi mediji postavljaju jeste kada će stati pred oltar, a ona je sigurna da će se to desiti kad se najmanje bude nadala.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

- Ne da mi se da stanem na ludi kamen. To će se dogoditi kada se najmanje budem nadala. Na koga prvog naletim, udajem se odmah, bez veze. Ne želim da više godinama budem u vezi. Nije me koštalo to što sam bila u dugim vezama, sve je to bilo jedno iskustvo. Sve to ima svoje jer je očigledno da ni ja nisam bila spremna za nešto veće. Neću više da gubim vreme i godine na zabavljanja. Prelazim samo na ozbiljne stvari - dodala je pevačica za Blic.

Rada je pre Harisa bila u dugogodišnjoj vezi sa još jednim pevačem, Milanom Stankovićem, a nakon njega zabavljala se sa košarkaškim agentom Momirom Gajićem u kog se zaljubila tokom veze sa Milanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija