• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

07.09.2023

20:30

Milan Stanković obrisao sve fotke iz manastira! Pevač uklonio tragove duhovnog zivota, a evo i zašto

ATA Images

Estrada

Milan Stanković obrisao sve fotke iz manastira! Pevač uklonio tragove duhovnog zivota, a evo i zašto

Podeli vest

Milan Stanković obrisao je fotografije iz manastira sa svog Instagram profila, što je navelo korisnike društvene mreže Tviter da pomisle da se vraća na muzičku scenu.

Milan Stanković povukao se sa scene pre nekoliko godina i svakodnevno je tema brojnih kontroverzi, pa osim što se naširoko pisalo o njegovom monaškom životu, Informer ga je ekskluzivno i uslikao na liturgiji u Crnoj Gori.

Iako već godinama nije objavio album ili novu pesmu, Stanković je svakodnevno spominjan na društvenim mrežama, a njegov poslednji potez se uveliko komentariše na Tviteru.

Naime, Milan je sve svoje fotografije iz manastira uklonio, pa sada imamo priliku da vidimo samo one vezanje za njegovu karijeru ili putovanja, što je navelo jednog tviteraša da pomisli da se pevač vraća muzici nakon nekoliko godina odsustva sa scene.

- Milan Stanković je obrisao sve svoje slike iz manastira, što nagoveštava da se vraća na muzičku scenu - napisao je jedan tviteraš.

Foto: printscreen instagram

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija