• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

11.09.2023

13:19

"Pucao joj je trudnoj u stomak, pa u glavu!" Zadrugarka iznela šokantne detalje o sestrinoj smrti, nastao tajac u kući

ATAIMAGES

Estrada

"Pucao joj je trudnoj u stomak, pa u glavu!" Zadrugarka iznela šokantne detalje o sestrinoj smrti, nastao tajac u kući

Podeli vest

Rijaliti učesnica Marija Malivuk otkrila je detalje stravične porodične tragedije koju je preživela.

Mariju Malivuk publika je upoznala u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a nedavno je ušla u rijaliti program "Elita 7".

Ona je brzo postala jedna o voljenijih zadrugarki, a jednom prilikom, u razgovoru sa Miljanom Kulić, iznela je svoju porodičnu tragediju.

- Moja sestra je imala 19 godina kada je ubijena. Bila je trudna i njoj je dečko pucao prvo u stomak, pa u glavu, umrla je u bolnici. Ostala je trudna sa njim, ali kada je videla kakav je čovek nije htela da bude sa njim - kazala je Marija sa knedlom u grlu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija