• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

11.09.2023

13:19

"Pucao joj je trudnoj u stomak, pa u glavu!" Zadrugarka iznela šokantne detalje o sestrinoj smrti, nastao tajac u kući

ATAIMAGES

Estrada

"Pucao joj je trudnoj u stomak, pa u glavu!" Zadrugarka iznela šokantne detalje o sestrinoj smrti, nastao tajac u kući

Podeli vest

Rijaliti učesnica Marija Malivuk otkrila je detalje stravične porodične tragedije koju je preživela.

Mariju Malivuk publika je upoznala u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a nedavno je ušla u rijaliti program "Elita 7".

Ona je brzo postala jedna o voljenijih zadrugarki, a jednom prilikom, u razgovoru sa Miljanom Kulić, iznela je svoju porodičnu tragediju.

- Moja sestra je imala 19 godina kada je ubijena. Bila je trudna i njoj je dečko pucao prvo u stomak, pa u glavu, umrla je u bolnici. Ostala je trudna sa njim, ali kada je videla kakav je čovek nije htela da bude sa njim - kazala je Marija sa knedlom u grlu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Serija A: Monca presudila Lazovićevoj Veroni! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Serija A: Monca presudila Lazovićevoj Veroni! (FOTO/VIDEO)

Verona je nastavila po principu toplo-hladno u italijanskoj Seriji A! Nakon trijumfa u prethodnom kolu protiv Venecije, ekipa srpskog fudbalera Darka Lazovića doživela je težak poraz na domaćem terenu od Monce - 3:0, koja je upisala prvi trijumf ove sezone.

21.10.2024

23:06

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27