• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J. Vujinović

11.09.2023

15:33

"Taj problem imam već 20 godina", Miroslav Ilić progovorio o zabranama da peva u Hrvatskoj (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Taj problem imam već 20 godina", Miroslav Ilić progovorio o zabranama da peva u Hrvatskoj (VIDEO)

Podeli vest

Legenda narodne muzike, Miroslav Ilić i dalje nastupa i to po regionu, a na priče o zabrana u Hrvatskoj kaže da on s tim nema problem i da takve situacije doživljava dve decenije.

Miroslav je sada na konferenciji za novinare povodom koncerta "Moravsko predvečerje" koji će se održati 28. sepmtembra u "MTS dvorani" u organizaciji Ace Sofronijevića, najpre progovorio o zabranama koje pojedini političari u regionu "udaraju" našim izvođačima:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Dobro, sinko moj, ta frka je nastala pre dva, tri meseca, a ja je doživljavam već 20 godina i nemam porblem s tim. Oni kažu:"Ne možeš kod mene da pevaš", ja kažem:"Doviđenja". Oni kažu:"Može", ja kažem:"Dobro" - objasnio je Ilić koji tvrdi da mu bakšiš ne prija, posebno na koncertima:

- Nisam od onih koji obožava takvu vrstu... Na veselju nekom ne bežim, ali kad je koncertni nastup, ne prija mi to da neko želi da pokaže naklonost na takav način.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Miroslav je sada prokomentarisao i svoju izjavu da mu je potrebno 3.000 evra mesečno, a on je objasnio:

- Ma ni u ludilu nisam to rekao. Ja sam bar neko ko je poznat po tome da ne voli da priča o parama.

Proslavljeni pevač sada je prokomentarisao i razloge zbog kojih njegove mlađe kolege često prerano gube glas:

- Raubovanje, u smislu prečersto nastupanje u salama koji su za nastupanje rudarski. Nekad asmo imali turneje po 40 dana koncerata, izađeš otpevaš dva sata. A ovo sada je mnogo napornije, a oni u želji... Ovo je nesiguran zanat, danas jesi ili nisi. Svako želi da iskoristi trenutak da se opari, a onda postoji opasnost od raubovanja - istakao je Miroslav. 

O čemu je još govorio Ilić, pogledajte u snimku ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija