• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. Vujinović

12.09.2023

16:03

Otkrivamo s kim naši reprezentativci dele postelju! Bogdanović menja devojke, Petrušev i Boriša vole duge veze!

Peđa Milosavljević/Srđan Stevanović/Reuters

Estrada

Otkrivamo s kim naši reprezentativci dele postelju! Bogdanović menja devojke, Petrušev i Boriša vole duge veze!

Podeli vest

Srpski košarkaši su pre osvajanja srebrne medalje na Mundobasketu uspeli da osvoje i prave lepotice!

Mnogi od njih, za razliku od fudbalera koji se javno hvale ljubavnim uspesima, ćute s kim dele postelju. Informer vam otkriva koga to ljube Bogdan Bogdanović, Filip Petrušev, Boriša Simanić, Nikola Milutinov, Nikola Jović...

Foto: Instagram

Bogdan Bogdanović najveći zavodnik

Bogdan je najveći zavodnik među njima. Kapiten naše košarkaške reprezentacije voli atraktivne i poznate devojke, pa je bio s manekenkom Anjom Škuletić, potom s glumicom Jovanom Stojiljković, onda s teniserkom Olgom Danilović...

Foto: Instagram

Bogdan je sa Olgom Danilović bio godinu dana

- Za ljubav Olge i Bogdana nije znalo mnogo ljudi, jer ona tada još nije bila punoletna, a i želeli su da uživaju sami. Zbog obaveza u sportu, nisu mogli da provode mnogo vremena zajedno, pa je to bio i glavni razlog što su se posle godinu dana razišli - ispričao je izvor blizak nekadašnjem paru i otkrio koga sada ljubi Bogdanović:

Foto: Instagram

Bogdanović je bio u vezi sa manekenkom Anjom Škuletić

Bogdan poslednje tri godini živi u Atlanti, gde je njegovo srce osvojila manekenka i dizajnerka Britani Neta, koja je svojevremeno na izboru za mis Nju Džersija završila kao prva pratilja.

Foto: Instagram

Sada ljubi misicu Britani

Njegov kolega Filip Petrušev (23) u skladnoj je vezi s pet godina starijom Tianom Šumaković i to ne krije, pa često objavljuje zajedničke slike.

Foto: Instagram

Petrušev sa devojkom Tianom

Atraktivna plavuša godinama ga prati na većinu utakmica, a u centar pažnje dospela je kada je Filip morao da daje izjavu u policiji zbog napada francuskog centra Matijasa Lesora.

Foto: Instagram

Atraktivna Tiana Šumaković voli putovanja

- Najteža stvar koja mi se dešava trenutno je to što moram da ćutim i trpim svu nepravdu jer sam u vezi sa sportistom. Filip je morao da ode u policiju po službenoj dužnosti, a apsolutno nikoga prvi nije provocirao i ja mu se divim kako prolazi kroz ovo sve. On ni mrava ne bi zgazio - rekla je Tiana.

Foto: Instagram

Posle teške operacije bubrega, Boriši je devojka velika podrška

Velika je ljubav i između Boriše Simanića i njegove devojke, koju krije od javnosti. Kad je ostao bez bubrega, pošto je na meču protiv Južnog Sudana dobio nezgodan udarac laktom, njegova izabranica je hitno iz Srbije otputovala u Manilu, kako bi mu bila podrška u najtežim trenucima.


- Njih dvoje se mnogo vole, to je prava ljubav! Verujem da će uskoro stati na ludi kamen - priča izvor za Informer.

Foto: Instagram

Milutinov krije izabranicu

Kako saznajemo, i Nikola Milutinov je u dugoj ljubavnoj vezi sa javnosti nepoznatom izabranicom, dok Nikola Jović nema devojku!

Foto: Instagram

Nikola Jović je još uvek slobodan

Avramović i Gudurić se oženili

Aleksa Avramović u srećnom je braku sa dizajnerkom enterijera Teodorom, koju je upoznao u svom rodnom Čačku, gde su se i venčali u julu prošle godine.

Foto: Instagram

Aleksa i Teodora Avramović

Njegov kolega Marko Gudurić već dve godine je u braku s lepom Aleksandrom, koja mu je u decembru 2021. rodila sina Maksima. 

Foto: Instagram

Marko i Aleksandra Gudurić

Marko često svojoj ženi preko društvenih mreža šalje ljubavne poruke i piše joj koliko je voli.

Foto: Instagram

Atraktivna Aleksandra Gudurić

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija