• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.09.2023

14:05

"Boli me celo telo, imam bakterijsku infekciju" Kiji ni infuzija ne pomaže, a ovo je najviše brine!

Promo (Dejan Milićević)

Estrada

"Boli me celo telo, imam bakterijsku infekciju" Kiji ni infuzija ne pomaže, a ovo je najviše brine!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar, pevačica i voditeljka jutarnjeg programa televizije Informer, završila je na infuziji zbog korona virusa od kojeg se već danima oporavlja.

Kija je zabrinula fanove na društvenim mrežama kada je objavila snimak iz bolničke postelje u kojoj je završila lođeg zdravstvenog stanja.

Iako je primila infuziju, Kockareva se još uvek ne oseća dobro.

Foto: Informer

 

- Loše mi je, juče mi je bilo bolje. Nemam temperaturu, od malena nemam temperaturu... Boli me celo telo. Pluća su mi ok, ali sinusi nisu. Boli me grlo, kašaljem, kijam, malaksala sam, miris i ukus ne osećam... Imam i kovid i bakterijsku infekciju. To se danima vuče, samo me uhvatilo u četvrtak uveče, a u petak sam jedva stajala. Tada me je drug odvezao u privatnu bolnicu - kaže Kija koja je zabrinuta i zbog početka studentske godine na Pravnom fakultetu u Beogradu, koji je ove godine upisala:

- Trenutno najviše mislim o tome da li ću se oporaviti pre početka semestra. Ako mi sutra bude bilo bolje, počeću da čitam skripte za ispit. Mnogo mi nedostaje posao i jedva čekam da se vratim. Koristim svaki trenutak da se što više informišem i budem još bolja.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija