• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2023

17:07

"Nemam nikakvu komunikaciju sa njom!" Oglasio se crnogorski biznismen nakon navoda da je zaprosio Mariju Karan, sve demantovao

ATAIMAGES

Estrada

"Nemam nikakvu komunikaciju sa njom!" Oglasio se crnogorski biznismen nakon navoda da je zaprosio Mariju Karan, sve demantovao

Podeli vest

Marko se oglasio za medije i rekao da nije tačno da je verio poznatu glumicu.

U medijima je kao bomba odjeknula vest da je glumicu Mariju Karan verio sin političara Branimira Gvozdenovića, biznismen Marko Gvozdenović. 

Pisalo se da se prosidba dogodila u Rosama, u Crnoj Gori, međutim, poznati Crnogorac te navode demantuje i ističe da sa Marijom nema komunikaciju.

Foto: Informer.rs

 

- Ova informacija nije tačna. Nemam apsolutno nikakve veze s Marijom Karan. Nejasno je zašto to neko plasira. To su iz nepoznatog razloga zlonamerne i netačne informacije. Ja nemam nikakvu komunikaciju sa osobom sa kojom me povezuju - rekao je Gvozdenović za CdM.

Podsetimo, u medijima se pisalo da je glumici biznismen prsten na ruku stavio u avgustu na zajedničkom letovanju u Crnoj Gori. Da su se jedno drugom obećali na večnu ljubav, koju će u narednom periodu krunisati brakom, čuvaju od javnosti zbog njenog bivšeg muža Džoela Lubina.

Foto: printscreen instagram/marakaran

 

- Sve se odigralo u Rosama. Marija nije očekivala da će biti zaprošena. Od početka zabavljanja veza im je lepa. Slažu se, vole se i ljubav jednostavno cveta. Kad je izvadio prsten i pitao je da se uda za njega, odmah je pristala. Problem joj predstavlja jedino to što nije u dobrom odnosu s bivšim mužem, pa je strah kako će on reagovati i zbog toga ne želi da se javno zna da se opet udaje. Doduše, situacija ni kod Marka nije baš sjajna. I on se brzo razveo, posle nekoliko meseci braka, pa je ispalo da je Marija "kriva". I jedno i drugo su želeli da ovu intimu sačuvaju za sebe, ali šta je tu je - istakao je izvor za Kurir. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija