• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Inforemr

02.10.2023

21:35

"Ovo nikada nisam ni videla" Šest godina nakon smrti pevačice, Jelena Karleuša saznala šta je Dona Ares pričala o njoj

Shutterstock/promo

Estrada

"Ovo nikada nisam ni videla" Šest godina nakon smrti pevačice, Jelena Karleuša saznala šta je Dona Ares pričala o njoj

Podeli vest

Reči koje joj je Dona uputila veoma su ganule Jelenu Karleušu.

Pevačica Jelena Karleuša na stori priči svog Instagram naloga objavila je veoma emotivnu objavu posvećenu pokojnoj koleginici Doni Ares koja je na današnji dan, 2. oktobra, pre šest godina izgubila životnu bitku.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Naime, Jelena je prvo objavila Doninu fotografiju i posvetila emotivne reči jednoj od malobrojnih prijatelja koje je imala sa estrade.

- Inače, na današnji dan bitku sa kancerom izgubila je jedna divna žena, veliki umetnik i borac, Dona Ares. Zauvek u našim srcima - napisala je pevačica.

Foto: printscreen instagram

 

Karleuša je zatim objavila i skrinšot Donine stare objave, koju su joj poslali njeni fanovi, a reči pokojne koleginice malo je reći da su ganule Jelenu.

- Ovo su mi sad poslali njeni fanovi.... Ovo nikada nisam ni videla. Ne znam ni sta bih rekla... Ovo cu shvatiti kao motivacijuu da se borim u ovom svetu kao lav. 

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, prošlo je šest godina od smrti pevačice Azre Kolaković, poznatije kao Dona Ares.

Njena majka Ajka Kolaković Caušević je u bolnoj ispovesti za bosanske medije pričala o ćerki i uspomeni na nju i o najtežim danima svoga života. Kako kaže, bol za ćerkom nikada neće prestati.

Foto: printscreen

 

- U ovih šest tužnih godina sam prošla sve moguće psihičke faze... Jednostavno nema reči da se opiše ta tuga i ne daj Bože nijednom roditelju da doživi takvu bol i tugu - kaže njena majka, koja navodi da joj je promena sredine dosta pomogla.

- Bila sam dve i po godine u Švajcarskoj i to mi je delimično pomoglo. Promena sredine, novi ljudi, šetnje, parkovi, šume, mir, tišina, obilazak mnogih gradovi... Ali to je samo deo tzv. terapije, jer izgledaš kao normalna, a „podeljena“ si ličnost, izgledaš normalno, a nisi normalan - iskrena je Ajka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!
Politika

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja boravio je danas u Severnoj Mitrovici, gde je posetio novootvoreni lokal Misini, a na pitanje zašto ranije nije dolazio, odgovorio je da "nema više Radoičića i da je sada bezbedno", prenosi Kossev.

02.10.2024

19:50

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Iran svestan da može sve izgubiti u direktnom ratu sa Izraelom i SAD, ali je odlučio da rizikuje! Naprosto, prisiljen je na akciju!
Prognoze nisu dobre!

Iran svestan da može sve izgubiti u direktnom ratu sa Izraelom i SAD, ali je odlučio da rizikuje! Naprosto, prisiljen je na akciju!

Sa iranskim ispaljivanjem oko 180 balističkih projektila na Izrael preko noći, Posle iranskog raketiranja Izraela kada je na jevrejsku državu lansirano više stotina projktila Bliski istok je ponovo na ivici pogubnog regionalnog rata. Tim prfe jer je izraelski premijer Benjamin Netanjahu odmah je obećao da će uzvratiti za napad. On je to nazvao "velikom greškom" koju će Iran "platiti".

02.10.2024

19:40

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija