• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

04.10.2023

09:05

Marko vodio računa o svakom detalju! Evo gde će se slaviti Lunin porođaj, sve je spremno za dolazak prinove!

ATAIMAGES

Estrada

Marko vodio računa o svakom detalju! Evo gde će se slaviti Lunin porođaj, sve je spremno za dolazak prinove!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Luna Đogani nalazi se u porodilištu, a carski rez će biti obavljen danas.

Foto: ATAIMAGES

 

- Marko je naoružan za dolazak drugog deteta. Opremio se najboljom i najkvalitetnijom pirotehnikom da bi slavlje izgledalo što lepše i romantičnije, s obzirom na to da se radi o dolasku još jedne devojčice. Pripremio je vatromet, dimove i baklje, koje će da raspali ispred zgrade i sve će da snimi za Jutjub kanal na kome Luna i Marko i inače prvo objavljuju sve novosti iz života. Odlučio je da kod kuće okupi najbliže prijatelje i članove porodice da bi u intimnoj atmosferi uživali u kompletnom ugođaju, u koji se u nekom momentu uključuje i Luna putem video-poziva, kao da je i ona tu prisutna - ispričao je Markov prijatelj.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Luna je juče putem Tiktoka otkrila da je spremna za porodilište.

- Ovo mi je poslednji dan kod kuće! Spremila sam se za odlazak u porodilište, ovo mi je drugi put, pa znam malo bolje šta treba - kazala je Luna Đogani u snimku koji je postavila na Instagram i TikTok.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.
Fudbal

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.

Srpski fudbalski trener Aleksandar Janković bio je do skoro selektor fudbalske reprezentacije Kine i tim povodom je za vreme božnićnih praznika početkom godine pričao za Informer o Kini, tamošnjoj kulturi, gradovima, životu, Kinezima... Dolazak predsednika Narodne republike Kine Si Đinpinga bio je povod da ponovo objavimo razgovor sa Jankovićem.

08.05.2024

11:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05