• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.10.2023

19:00

One su u jeku popularnosti nestale sa scene! Povukle su se u ilegalu i vode potpuno drugačije živote

Ata/Informer/printscreen

Estrada

One su u jeku popularnosti nestale sa scene! Povukle su se u ilegalu i vode potpuno drugačije živote

Podeli vest

Našu muzičku scenu obeležile su mnogobrojne pevačice koje su potpuno nestale iz javnosti. Neke od njih su se okrenule porodičnom životu, a neke čak i drugim zanimanjima, ali ono što je svima ostalo zajedničko jeste ljubav ka muzici.

Pevačica Danijela Vranić žarila je i palila domaćom estradom dvehiljaditih godina. Snimila je mnoge velike hitove, a nezvanično je proglašena i "kraljicom splavova". U jeku popularnosti povukla se sa scene i ostavila je prostora za brojne spekulacije.

Poslednjih se godina naširoko pričalo da se odselila u Koceljevu, njeno rodno mesto, što se ispostavilo kao netačno. Njena porodica prodala je rodnu kuću i oteli su se put Valjeva, gde danas žive. 

Pevačica se nedavno oglasila za Informer, prilikom čega je otkrila da uskoro planira da se vrati na velika vrata na muzičku scenu.

- Planiram povratak na estradu, ali nisam ni za kakve pompezne intervjue. Ne prija mi više to. Radim na pesmi, snimila sam je i sada dorađujemo završne detalje. Nisam sigurna kada će izaći, ali planiram uskoro, kada budem snimila spot. Ne mogu da vam kažem ništa više - rekla je za Informer Danijela. 

Foto: ATAIMAGES

 

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić ili kako je zovu "Šefica podzemlja" jedno vreme je punila klubove, nakon čega je samo nestala sa scene. 

Pevačica je priznala da se u jednom trenutku odala porodica, ali i je pokušala sebi da oduzme život.

Život porodice Ilić u potpunosti se preokrenuo kada je Dunjin otac bankrotirao, a nekoliko godina kasnije on je izvršio samoubistvo. Svojoj ćerki tada je ostavio oproštajno pismo, koje je pevačicu duboko povredilo.

Ilićka je tada rešila da napusti Srbiju i započne neki novi život. Ipak, još jedna tragedija je nije zaobišla. Dunja se suočila sa još jednom tragedijom, kada je izgubila verenika.

Dunja Ilić danas ima svoj Jutjub kanal gde se bavi tarot čitanjem.

Foto: Youtube printscreen

 

Svetlana Ceca Slavković važila je za nekog ko ne voli medijsku pažnju koja je prirodno došla sa njenim uspehom u muzici, ali i sa vezom sa Željkom Joksimovićem.

Iako je bila jedna od najboljih srpskih pevačica, a klupski nastupi na kojima je pevala su uvek bili puni do poslednjeg mesta, na vrhuncu svoje karijere napustila je muzičku scenu i sasvim se povukla iz javnosti.

- Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima - nisam. Želim li da se vratim na estradu - ne želim - otkrila je Ceca u jednom intervjuu.

Danas se bavi vokalnom produkcijom i radi u muzičkim studijima zajedno sa pevačima.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ljiljana Rančić, javnosti poznatija kao Madam Piano srpska je pop, etno i džez-pevačica koja je bila aktivna u periodu od 1991. do 2003.

Već odmalena je naučila da svira violinu i pokazivala je zanimanje za muziku. Godine 1993. pobedila je na festivalu Beogradsko proleće sa pesmom "Sanjam".

Godine 1997, sa tadašnjim suprugom Dejanom Škopeljom objavila je svoj debitantski album i snimila obradu pesme "Yellow Flower" Lorine Maknit. Pesma "Eternal Love", koju je snimila sa italijanskim pevačem Frankom Masijem, postala je veliki hit.

Povukla se 2003. sa muzičke scene ističući da je javni život opterećuje.

U međuvremenu je počela da radi kao profesorka džez-pevanja u srednjoj muzičkoj školi u Beogradu, kao i u jednoj školi u Novom Sadu. Osim profesurom, bavila se i astrologijom. Izdala je knjigu koja se bavi astrološkim temama. Stekla je Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju i diplomirala na astrološkom institutu Johannes Kepler.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Tanja Banjanin je srpska pop pevačica koja se proslavila pesmom "Ja činim sve", kojom je pobedila na Budvanskom festivalu 1997.

Ima dvoje dece, iz prvog braka ćerku Stašu, a iz drugog sina Novaka.

- Bilo je svašta u mom životu, razvod, bombardovanje, malo dete i jednostavno nije bilo vremena. Pokušala sam nekoliko puta sa izdavačima i stalno sam nailazila na zatvorena vrata. Izdavaštvo me je deprimiralo - rekla je pre nekoliko godina o pauzama u karijeri.

U jednoj od tih pauza počela je da radi i kao pomoćnica pokrajinskog sekretara za omladinu.

- Ne može čovek da napusti samog sebe. Što se tiče estrade, u nju se uključujem i isključujem po potrebi - ispeičala je ona. 

Tanja je danas posvećena poslu, porodici i pevanju, a bila je i solistkinja u pesmi "Životni krug" u filmu "Kralj lavova" iz 2019.

Foto: Instagram prntscreen/tanjabanjanin

 

Pevačica Brankica Buljovčić, javnosti je ostala upamćena pod umetničkim imenom Ella B. Već prvim singlom "Ajkula" stekla je ogromnu popularnost, aotom je snimila i pesme "Kamikaza", "Titanik" i "Ginis", nakon čega je samo nestala sa scene. 

Nekoliko godina kasnije iznenadila je mnoge jer se pojavila u jednom rijalitiju u kom se udala za dugogodišnjeg dečka Ljubu iz takođe popularne grupe Beat Street.

Njih dvoje su se u međuvremenu preselili u Nemačku i dobili četvoro dece.

Foto: Printscreen You Tube

 

Pevačica Jelena Boroćić proslavila se hitom "Bele rade", koja se i danas itekako sluša na proslavama. Čačanka je bez mnogo skandala prokrčila sebi put do zvezda i postala miljenica mnogih, a nedavno je otkrila razloge povlačenja sa scene.

Ona je istakla da se posvetila porodici i za sad ne želi pošto poto da snima nove pesme.

- Kroz celu moju karijeru ja nisam bila puno u medijima, pogotovo u poslednje vreme. Odlučila sam da se povučem i da se potpuno posvetim porodici. Iako se ne pojavljujem na televiziji, ja radim. To je uglavnom na preporuku ili kada ljudi na licu mesta čuju i vide kako radim i onda me zovu i tako ja opstajem sve ove godine verovali ili ne - istakla je.

Foto: Insider

 

Vesna Pisarović imala je veliku popilarnos i brojne hitove, ali se u jeku slave povukla sa scene. 

Pre deset godina udala se za Ozrena Pupovca, sina hrvatskog političara Milorada Pupovca, i sa njim se odselila u Berlin. Posle izvesnog vremena vratila se muzici, ali se posvetila drugom žanru, džezu.

U intervjuu za jedne dnevne novine pre dve godine istakla je da se nikada nije pokajala zbog te odluke.

- Mogu samo reći da nipošto ne žalim za ovom radikalnom odlukom skretanja prema džezu, koja čak i uprkos jednog sasvim trnovitog puta dugogodišnje pripreme, raznih žrtvovanja te svakodnevne discipline, zapravo i neprestano i neiscrpno ispunjava - rekla je Vesna za medije.

Foto: printscreen

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija