• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

06.10.2023

16:32

"Nagovorila je ćerku da rodi dete kako bi imala lagodan život!" Asmin udario na Anelinu majku: "Bio sam pokretni bankomat!"

Instagram/Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Nagovorila je ćerku da rodi dete kako bi imala lagodan život!" Asmin udario na Anelinu majku: "Bio sam pokretni bankomat!"

Podeli vest

Asmin je pobesneo zbog reči Aneline majke i tom prilikom je otkrio da je ona nagovorila svoju ćerku da rodi dete, kako bi sebi obezbedila lagodan život.

Majka učesnice Aneli Ahmić prvi put je javno progovorila o svojoj naslednici, a tim povodom se dotakla i bivšeg zeta, Asmina Durdžića, o kojem je iznela niz nepoznatih informacija. 

Naime, nakon spekulacija da Asmin Aneli nije davao novac za dete koje je živelo sa njom, njena majka je istakla da ih je Asmin posetio pre 20 dana i da je Nori, njihovoj naslednici, dao 500 evra.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Asmin je sada prokomentarisao reči bivše tašte:

- Jesam li ja kriv što sam hteo da napravim od njene ćerke damu i majku? Jesam li ja kriv što sam im obnovio kuću u Dubrovniku? Jesam li ja kriv što nisam hteo da podržavam Anelin život, klubove, opijanje i ostale nemoralne stvari? Anelina mama nagovorila je svoju ćerku da rodi dete da bi imala lagodan život pored mene i da me vežu s tim. Jesam li ja kriv što je ona ostavila dete i otišla da se valja po krevetu sa Janjušem? Jesam li ja kriv što ona pokazuje svoje pravo lice i zapravo pokazuje kako je odgojena? Ne, nisam! Njih samo boli to što sam se ja zaljubio u Staniju. Žao im je što su me izgubili, jer sam im bio pokretni bankomat - otkrio je Asmin.

Foto: printscreen

 

On se zatim osvrnuo na reči Aneline majke koja tvrdi da je Staniji dao 50 000 evra.

- Šta nju briga koliko ja trošim? Stanija je i pre mene imala i svoj stan i svoj auto, odnosno luksuzni život. Staniji nisam ja potreban za novac, kao što sam njima bio potreban. One su uradile sve da mi pošalju inspekciju i da završim u zatvoru. Mrtve su za mene - poručio je za kraj Asmin.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija