• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.Đ.

06.10.2023

15:42

Kaja u Burdž Kalifi za tri minuta dobila 10.000 evra! Informer u Dubaiju, pevačica nastupila u najvišoj zgradi na svetu (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile/Reuters

Estrada

Kaja u Burdž Kalifi za tri minuta dobila 10.000 evra! Informer u Dubaiju, pevačica nastupila u najvišoj zgradi na svetu (FOTO)

Podeli vest

Kaja Ostojić prva je srpska pevačica koja je nastupila u Burdž Kalifi, a gosti su toliko bili oduševljeni njenim natupom da joj je jedan Bosanac dao čak 10.000 evra kada je zapevala svoj čuveni hit.

Kaja Ostojić (40) u Burdž Kalifi je za tri minuta dobila 10.000 evra! Pop pevačica je prošlog vikenda nastupila u Dubaiju, a za njen nastup se tražila karta više. Osim vrtoglavog honorara, dobila je i veliki bakšiš!

Kaja je poslednjeg septembarskog dana nastupila u hotelu "Armani", koji se nalazi u Burdž Kalifi, i postala je i zvanično prva srpska pevačica koja je pevala u najvišoj zgradi na svetu, a Informer je jedini medij iz Srbije koji je tome svedočio. Ostojevićeva je ovim koncertom otvorila jesenju sezonu nastupa naših izvođača u ovoj arapskoj zemlji.

Foto: Reuters

 

- Bojala sam se kako će sve proteći, jer je to ne samo najveća nego i najskuplja građevina na svetu i ja sam prva srpska pevačica koja je nastupila baš na toj ekskluzivnoj lokaciji. Organizacija je bila na najvišem nivou, ne samo da sam imala tretman prave svetske zvezde već sam imala i plesače, di-džeja iz Srbije, obezbeđenje oko bine, moje ime i fotografija su bili na svim led-ekranima, hostese su nosile zastave svih balkanskih zemalja... Bilo je prelepo, u šta ste i sami mogli da se uverite - rekla nam je Kaja po završetku nastupa, koji je trajao do četiri sata ujutru.

Foto: privatna arhiva

 

Iako nije praksa da se u arapskim zemljama na koncertima daje bakšiš pevačima i da se poručuju pesme, Kajin nastup je bio presedan. Ona je ispoštovala svakog ko joj se obratio i poručio pesmu, ali su i oni to obilato nagradili. Kaja je, kako saznajemo, za samo jednu pesmu dobila bakšiš od 10.000 evra! Na prve taktove numere "Htela bih", koja je ujedno i njen najveći hit, jedan Bosanac odrešio je kesu i zakitio ju je novčanicama.

- Nisam očekivala bakšiš, jer sam bila na bini, a ne između stolova. Ispred mene je bilo obezbeđenje i zaista im nije bilo lako da mi priđu. Ipak, oduševili su me i Srbi, i Bosanci, i Makedonci, i Crnogorci... Bilo je i mnogo Hrvata. Provela sam se kao nikad ranije, i uz to zaradila. Jedva čekam da me ponovo pozovu i da im opet pevam - rekla je pop zvezda za Informer.

Kaja je iskoristila boravak u Dubaiju i za mali predah od posla, pa je preko dana uživala na privatnim plažama, dok je uveče obišla neke od najpoznatijih noćnih klubova. Bila je smeštena u hotelu sa pet zvezdica, a u hotelskoj sobi su je dočekali šampanjac, voće i čokoladice s njenim likom!

Oborila rekord

Pre Kaje u organizaciji "Balkan mjuzik iventa" nastupili su Dženan Lončarević, Nikola Rokvić, Šako Polumenta, Viki Miljković, Peđa Blizanac, Peđa Medenica, Ana Bekuta i drugi, ali niko od njih nije napravio takvu žurku kao Ostojićeva. Iz organizacije kažu da se za njen nastup tražila karta više:
- Kaja je napravila najbolju atmosferu i ponela se kao pravi profesionalac. Ni pre ni za vreme nastupa ništa osim vode nije tražila. Pevala je i igrala više od tri sata, gotovo bez pauze. Publika oseti kada im se pevač daje nesebično i iz srca, i to zna da nagradi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija