• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2023

18:55

Tata u suzama nakon prvog susreta sa drugom ćerkom! Marko se slomio od sreće: "To je Đogani, nije Miljković"

Insider

Estrada

Tata u suzama nakon prvog susreta sa drugom ćerkom! Marko se slomio od sreće: "To je Đogani, nije Miljković"

Podeli vest

Druga ćerka Lune i Marka Miljkovića, Lana, na ovaj svet došla je carskim rezom, a ponosni tata je zabeležio najdirljivije trenutke.

Luna Đogani porodila se po drugi put 4. oktobra, a porođaj je obavljen u beogradskom porodilištu Narodni front. Druga ćerka Lune i Marka Miljkovića, Lana, na ovaj svet došla je carskim rezom, a ponosni tata je zabeležio najdirljivije trenutke.

Foto: Youtube printscreeen/Sikter Tube

 

Marko i Luna  redovno snimaju različiti sadržaj za svoj kanal na Jutjubu, a redovno izbacuju klipove koji uključuju i njihovu prvu ćerku Miju.

Marko je sada odlučio da zabeleži sve važne trenutke tog dana kada se Luna porodila, a snimanje je počelo čak i dan ranije, kada su on i Mia ispratili Lunu u porodilište sa 3 puna kofera neophodnih stvari.

Foto: Youtube printscreeen/Sikter Tube

 

Marko je snimao celo jutro dok je sam u stanu čekao poziv iz "Narodnog fronta", a snimio je i trenutak kada su ga lekari obavestili da je ćerkica rođena i da je sve prošlo u najboljem mogućem redu.

Miljković nije krio ni suze ni smeh, a u pojedinim momentima je i vrištao od neizmerne sreće. On se potom uputio u porodilište kako bi posetio suprugu i tek rođenu bebu, a čak je i ove trenutke uspeo da zabeleži kamerom. 

- Pa to je Luna, to je Đogani, to nije Miljković, ljubi je tata, rodila mi moja žena drugo ženski, plakao sam ko malo dete. Ljudi razmnožavajte se, nema lepšeg osećaja na svetu. Došao sam da vidim svoju nasledicu Lanu i moju Lunu. Hvala ti Bože na svemu i što je sve proteklo u najboljem mogućem redu. 

Marko i Luna redovno snimaju različiti sadržaj za svoj kanal na Jutjubu, a redovno izbacuju klipove koji uključuju i njihovu prvu ćerku Miju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija