• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2023

12:48

Evo u kakvom su odnosu Anabela i Marko! Snimak s proslave otkrio više od reči, svima je ovo zapalo za oko

Insajder

Estrada

Evo u kakvom su odnosu Anabela i Marko! Snimak s proslave otkrio više od reči, svima je ovo zapalo za oko

Podeli vest

Pevačica Luna Đogani juče se porodila i na svet donela devojčicu, a njeni prijatelji i porodica su slavili do kasno u noć!

Ponosni tata, Marko Miljković, kitio je novčanicama muzičare u kafani, ali ni drugi nisu bili škrti kada je bakšiš u pitanju.

Mia, Lunina i Markova prva ćerka, takođe je proslavljala rođenje mlađe sestre Lane, a vreme je provodila najviše u naručju bake, Anabele Atijas.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Snimci sa proslave su objavljeni na društvenoj mreži Instagram, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste odnos Miljkovića i Atijasove koji su dugo bili na ratnoj nozi.

Naime, oni koji su pratili rijaliti "Zadruga", imali su priliku da vide njihove žestoke svađe, ali su ih dve unuke i Lunina očigledna sreća pored Marka očigledno izmirile.

Nema sumnje da je Đoganijevoj koja se trenutno oporavlja od carskog reza drago da vidi ovakav prizor, a delić sa pomenute proslave možete pogledati u videu ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija