• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2023

13:41

"Malo ko zna da je nekoliko meseci pred smrt imao udes!" Gordana otkrila nepoznate detalje o Tomi Zdravkoviću: "Nije imao rak, već veoma retku bolest"

informer/printscreen

Estrada

"Malo ko zna da je nekoliko meseci pred smrt imao udes!" Gordana otkrila nepoznate detalje o Tomi Zdravkoviću: "Nije imao rak, već veoma retku bolest"

Podeli vest

Udovica Tome Zdravkovića, Gordana, otkrila je sve detalje njegove blesti.

 

Gordana Zdravković je u emisiji "Pretres" ispričala detaljnije o Tominoj bolesti za koju javnost nije znala. Šuškalo se da pevač boluje od opake bolesti, ali je istina skroz drugačija.

- Mnogo se pisalo o njegovoj bolesti, ali ništa nije tačno. Toma je imao jednu retku bolest, ali nije to ni bolest. Imao je nekve papilome na bešici. To je dobio posle vakcine "Variola Vera", tada su morali svi da se vakcinišu, ali im niko nije rekao da ne smeju da piju. On i njegov drug su se vakcinisali istog dana i posle toga odmah otišli na Taš i onda su pili jedno 24 sata. Kada su došli kući, i jedan i drugi su imali probleme, počeli su da mokre krv. Kada je Toma otišao kod lekara, rekli su mu da nikako nije smeo 48 sati da pije - rekla je Gordana i dodala:

Foto: printscreen/ Hype youtube

 

- Nije hteo na vreme da ide kod lekara. Trebao je redovno ići na cistoskopiju, da se na vreme to sanira i nije smeo nikako da pije posle toga i da jede ljuto itd, ali on nije hteo tako da živi. Sećam se njegovih poslednjih dana, tačnije posle velike operacije profesor Manojlović mu je rekao: "Imaš šansu da produžiš život još desetak godina, ali pod režimom ili da nastaviš ovako kako živiš, ali to neće trajati dugo". Naravno da je Toma rekao da će on da živi kako hoće, pa makar to trajalo još tri meseca i nije posle toga još dugo poživeo.

Foto: printscreen/ Hype youtube

 

- Malo ko zna je da je Toma imao jednu veliku operaciju, koja je bila uspešna i on jedno sedam, osam godina nije imao nikakvih problema. Ali je onda imao udes, Jatov autobus je naleteo na njega i tu ga je polomio. Tada je bio na Kliničkom i oni su mu izvadili jedan bubreg, što je za njega bilo kobno. Čim su mu izvadili jedan bubreg, drugi je bio kritičan i od tada je sve krenulo na dole. To se desilo negde u septembru, a u martu je završio u bolnici. Tada je otpevao poslenji 8. mart i otišao u bolnicu i više nije izašao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija