• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2023

21:05

Oglasila se iz porodičnog doma! Luna Đogani pokazala kako je protekao prvi susret njenih mezimica!

ATAIMAGES

Estrada

Oglasila se iz porodičnog doma! Luna Đogani pokazala kako je protekao prvi susret njenih mezimica!

Podeli vest

Bivša rijaliti igračica porodila se u Narodnom frontu pre nekoliko dana, a najveća briga joj je bila kako će na novog člana porodice reagovati starija ćerka Mia.

Luna Đogani i njena druga ćerka Lana, koja je nedavno došla na svet, danas su izašle iz porodilišta. Luna nije skidala osmeh s lica i sve vreme je snimala izlazak iz bolnice, a mala Lana je bila uplakana.

Foto: Informer

 

- Sve je dobro, hvala vam, super je beba, ali sad moramo da žurimo kući jer nas Mia čeka - rekla je Luna Đogani.

Sad se iz svog porodičnog doma oglasila Luna na svom Instagram profilu i emotivnom porukom otkrila kako je prošao sestre Mie i Lane:

- Strahovala sam na reakciju Mije na beba Lanu, ali posle današnjeg susreta, moje srce je mirno i spokojno! Mia ne da će biti najbolja sestra na svetu nego će mami i tati sve da pomaže! Od tolike ljubavi već prvi dan, Mia nas je oborila s nogu. Brinula sam ali sada znam da sam donela najbolju moguću odluku jer sam joj rodila najboljeg prijatelja do kraja života! - napisala je Luna.

Podsetimo, bivša rijaliti igračica porodila se u Narodnom frontu 4.10, beba je teška 3 kilograma i 600 grama, a dugačka je 53 cm.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija