• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

19.10.2023

20:00

Ovako su Vojin i Sloboda izgledali na svom venčanju! Upoznali se na snimanju filma, dve godine nakon toga uplovili u romansu (FOTO)

Novak Đurović

Estrada

Ovako su Vojin i Sloboda izgledali na svom venčanju! Upoznali se na snimanju filma, dve godine nakon toga uplovili u romansu (FOTO)

Podeli vest

Sloboda i Vojin upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova", a dve godine nakon toga su započeli i ljubavni romansu.

Glumački par, Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović u skladnom su braku punih 15 godina, ali i pored toga što su poznati, oni su svoju privatnost uspeli vešto da sakriju od očiju javnosti. 

Zanimljivo je to da su Sloboda i Vojin na "ludi kamen", na ovaj ili onaj način, stajali čak tri puta. Prvi put su sudbonosno "da" izgovorili u seriji pre stvarnog braka, drugi put su to uradili i u realnosti, dok su treći ponovo za potrebe snimanja serije.

 

 

 

Njih dvoje su svojim šarmom, talentom, ali pre svega time što se ponašaju i žive kao da nisu popularni brzo osvojili srca publike. Mnogi ih smatraju idealnim partnerima, kako profesionalnim, tako i emotivnim. Ipak, o svojoj vezi su govorili vrlo retko i oduvek nastojali da detalje porodičnih odnosa zadrže sa sebe, te je tako i njihovo venčanje bilo daleko od očiju javnosti.

Međutim, glumica je svojevremeno odlučila da podeli sa svojim pratiocima fotografiju sa venčanja i time oduševila fanove. Ona je imala šiške sve do očiju, dok je on nosio pederušu, a odevne kombinacije bile su pun pogodak.

Inače, Vojin Ćetković i deset godina mlađa Sloboda Mićalović upoznali su se 2002. na snimanju filma "Zona Zamfirova", kada su se rodile prve iskre koje su kasnije prerasle u romansu.

Foto: Novak Đurović

 

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom četiri godine kasnije.

- Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu "lepa je" ili slično - rekao je Vojin svojevremeno, prenosi "Hello".

Venčali su se u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a tim povodom organizovali su intimnu ceremoniju na kojoj mediji nisu bili pozvani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija