• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.10.2023

18:30

Bivšeg zadrugara udarili na pešačkom, a zatim ga vređali i pretili mu: "Urlao je, rekao je da će me prebiti!"

pntscreen

Estrada

Bivšeg zadrugara udarili na pešačkom, a zatim ga vređali i pretili mu: "Urlao je, rekao je da će me prebiti!"

Podeli vest

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Nenad Lazić Neca, sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio je detalje neprijatnosti koje je doživeo kad je sa svojom porodicom otišao u kupovinu.

Naime, nepoznat čovek ga je navodno nasred pešačkog prelaza prvo "zakačio", a nakon toga mu je pretio i žestoko ga vređao.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Ljudi, moram da vam ispričam šta mi se desilo juče uveče na ulici. Znači koliko isfrustriranih ljudi će me napasti samo zato jer sam "Neca iz Zadruge'" ili "Neca sa Tiktoka". Desilo se to da sam išao da sa svojima kupim štampač, sa celom svojom porodicom. I onda šta se desilo... Nosim ja taj štampač u obe ruke i baš gledam gde idem. Trudim se da nikoga ne zakačim u gužvi i na parkingu u centru grada prelazim ulicu i mene zakači auto koji treba da stane kad vidi pešaka. Nema semafora, dakle obavezan znak "stop" stoji, jer je prometno mesto. Ništa, ja na to iskuliram... U tim kolima čovek koji me je zakačio se parkira na mesto za invalide i urla kako će me prebiti, vređao me je na nacionalnoj osnovi. Moj tata mu priđe i lepo mu kaže: "Zašto vređaš mog sina?", na šta ovaj odgovara da je policajac i da će doći njegov kolega i da smo se mi sa televizije mnogo uobrazili. Znači ja ti se izvinim kao čovek što si ti mene zakačio i ti još pretiš. Marš bre - rekao je bivši zadrugar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija