• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.10.2023

11:05

Prijateljstvo puklo zbog 100.000 evra?! Iznete teške optužbe na Milenin račun, rođak Ćurčićeve razvezao jezik!

ATA Images

Estrada

Prijateljstvo puklo zbog 100.000 evra?! Iznete teške optužbe na Milenin račun, rođak Ćurčićeve razvezao jezik!

Podeli vest

Bivše drugarice i navodne kume Ana Čurčić i Milena Kačavenda okončale su višedecenijsko prijateljstvo zbog 100.000 evra. Naime, Anin blizak rođak tvrdi da je aktuelna učesnica Elite uzimala pare od Aninih fanova, te da za sve to postoje dokazi.

Kako prenose mediji, svi oni koji su podržavali drugoplasiranu učesnicu "Zadruge 6" bili su zagrejani za to da Ćurčićevoj obezbede i krov nad glavom zbog svega što joj se izdešavalo s nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem. Međutim, od toga nije bilo ništa jer je Milena, navodno, pare uzimala za sebe.

Foto: ATA Images

 

- Ana ima sve dokaze, a kad se to pojavi, biće strašno. Imao sam i ja da pokažem, ali u dogovoru s njom. Milena je uzimala novac od silnih ljudi, za to postoji dokaz. Trošila je na sebe, ništa nije kupovala. Otišao sam po Anine stvari, poklone i od svih mogućih stvari koje je navodno dobila nema ništa - rekao je Anin brat Bane Đokić u emisiji kod Dalile Dragojević, koja mu je postavila potpitanje:

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Kako to možeš da tvrdiš da je Milena uzimala novac za sebe i nije ništa kupovala Ani, a Milena tvrdi da je kupovala šminku, garderobu i ostalo?!

Đokić je, međutim, ostao dosledan.

- Konkretno, ja sam bio prisutan kada sam preuzeo sve njene stvari i džakove, Ana je pozvala da pita gde su ostali pokloni, rečeno je da to nikada nije doneseno. To je dokaz da Ana ništa nije dobila, a postoje računi i dokazi s transferima novca - zaključuje Anin brat.

Inače, i ranije su mediji pisali daje Ćurčićeva očekivala da će joj podrška obezbediti stan na osnovu toga što je skupljala pare za to i na kraju se sve to zataškalo.

Foto: printscreen

 

- Fanovi su sve vreme slali novac za Anin stan dok je bila u rijalitiju. Šta, je bilo s njim, to niko od njih ne zna. Ako postoje dokazi, Ana će ih verovatno upotrebiti na sudu. To nisu male pare. Reč je o najmanje 100.000 evra - priča izvor upućen u ta dešavanja.

Međutim, dok se napolju polemiše o Kačavendinim malverzacijama, ona u Beloj kući koristi svaku priliku da blati doskorašnju prijateljicu, pa ju je prozvala lopovom. Povodom ovih optužbi oglasila se i drugoplasirana zadrugarka Ana, paodgovorila nekadašnjoj drugarici i kumi:

- Zaista bih ostala bez komentara. Rijaliti ne pratim, ali evo, mogu da kažem da će biti podneta i 38. tužba protiv nje - rekla je Čurčićka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15