• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

28.10.2023

19:27

Vedrana Rudan iskreno o Aleksandri Prijović: "Ona je veća zvezda od premijera Hrvatske"

shutterstock/Informer

Estrada

Vedrana Rudan iskreno o Aleksandri Prijović: "Ona je veća zvezda od premijera Hrvatske"

Podeli vest

Mlada i talentovana pevačica Aleksandra Prijović održala je tri impresivna koncerta u Beogradu i šokirala sve najavom sa dodatnih pet nastupa u Areni Zagreb.

Dugo se komentariše činjenica da je Prija postala najtraženija pevačica u Hrvatskoj i postavila rekord po broju zakazanih koncerata u Areni Zagreb. Na ovu temu je iznela svoje mišljenje i poznata hrvatska novinarka i književnica Vedrana Rudan.

- Mladi ljudi su pre svega pametni, nisu opterećeni nikakvom prošlošču jer su profesori koji predaju u školi toliko dosadni, pa iako ih huškaju u nekom smeru, oni to ne čuju jer su na telefonima. Mogu klepetati šta im je volja, njih to ne dotiče. I ta Aleksandra, ona je u Hrvatskoj sigurno veća zvezda nego naš premijer - započela je priču Vedrana, pa nastavila...

- Za nju znaju svi. A kako se zove premijer Hrvatske moja unuka sigurno ne zna, niti ju je briga. Ja sam pitala svoju unuku da li zna ko je Aleksandra Prijović, a ona kaže "Nona, kako to možeš da me pitaš?" i onda krene da peva njene pesme, koje ja, naravno, ne znam - rekla je književnica.

Foto: TANJUG / Dragan Stanković

 

Kako je još istakla, smatra da je Prija ovim potezom napravila mir između Srba i Hrvata.

- Ne može nazad. To su neka druga deca i druge generacije. Oni odlučuju šta će voleti, šta će im se sviđati, a to što nekakav Huljić lupeta... Oni ni ne znaju ko je Huljić. Njima je Aleksandra carica i tu staje sve. I neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego svo smeće koje se slika u odelima i čas je u ratu, a čas je u miru - poručila je Vedrana Rudan gostujući u emisiji na Nova TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija