• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer.rs/D. I.

29.10.2023

20:50

Boki iz "Leksington benda" u tajnosti krstio bebu: Pevač progovorio o slavlju i ćerkici koja je vodila životnu borbu

Marko Đoković

Estrada

Boki iz "Leksington benda" u tajnosti krstio bebu: Pevač progovorio o slavlju i ćerkici koja je vodila životnu borbu

Podeli vest

Bojan Vasković, frontmen grupe "Leksington", napravio je malu medijsku pauzu, a potom sa svojim bendom objavio novu pesmu "Lavovi" i najavio koncert za 8. mart u "Štark Areni". Osim toga, pevač i njegova supruga, Aleksandra, krstili su ćerkicu Helenu koju su nedavno dobili.

Bojan je najpre progovorio o saradnji sa Aleksandrom Prijović s kojom je u sarajevskoj "Zetri" večeras otpevao njihov duet "Dođi sebi":

Foto: Instagram/printscreen

 

 

- Gledao sam malo priloge sa sinoćnjeg koncerta i bilo je graciozno. Već je ušla u štos, malopre sam se čuo s Filipom - rekao je Bojan, pa otkrio koliko on uživa tokom boravka u Sarajevu.

- Baklava, ćevapi, burek, volim sve. To me podseća na detinjstvo, Sarajevo je moj rodni grad i uvek ga nosim u srcu. Volim da idem na Jahorinu recimo, to je stil života koji volim - poručio je pevač i progovorio o koncertu ''Leksington benda'' koji je zakazan za 8. mart u Begradu.

- Radujem se tom koncertu za 8. mart. Ne znam da li će biti i 9. Videćemo... Biće mi srce puno kako god da bude. Izašla je nova pesma ''Lavovi'', verovatno je sve uticalo na to da se karte tako rasprodaju, jedva čekam da objavimo i ostale pesme s albuma - kaže pevač koji je potvrdio i da je nedavno krstio svoju treću ćerkicu:

- Ovog puta smo u najužem krugu krstili ćerkicu Helenu, tako da sam radostan i spokojan. Munja je doneo posebnu energiju i radost, decu obožava i deca njega.

Ćerka Aleksandre i Bojana Vaskovića rođena je sa srčanom manom i već u prvimdanima svog života imala je zahtevnu operaciju. Tada se ogalsila i Aleksandra koja je obelodanila da je mala Helena vodila životnu borbu:

- Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova. Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada. ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju - napisala je tada Aleksandra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija