• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

30.10.2023

12:47

Suzana Mančić otkrila kroz kakav pakao je prošla zbog Popovića: "On je nas merio na početku i na kraju sezone"

Informer/shutterstock

Estrada

Suzana Mančić otkrila kroz kakav pakao je prošla zbog Popovića: "On je nas merio na početku i na kraju sezone"

Podeli vest

Suzana Mančić posle više godina, otkrila je kroz kakav pakao je prošla zbog Saše Popovića. Ona je rekla kako je on svojevremeno imao stroge zahteve kada su voditeljke njegovih emisija u pitanju.

Kako je istakla Suzana Mančić, Popović je uvek tražio od svojih voditeljki da izgledaju lepo. Suzana je sada otkrila kako sa direktorom nije bilo šale i da ih je redovno proveravao kako se ne bi opustile.

- On je nas merio na početku i na kraju sezone da li smo se ugojile, to je bila tortura neviđena - kaže Mančićka koja je sa koleginicom koristila jedan trik kako ne bi ostala gladna.

- Pre emisije, da ne bi padale u nesvest odemo u restoran i naručimo kupus salatu i deset ćevapa, ali na dva tanjira da nam podele i onda ajde u emisiju. Ja ne mogu na prazan stomak baš ništa - ispričala je u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Foto: Miloš Rafailović

 

Podsetimo, Suzaninu karijeru obeležila je emisija "Loto" koji je godinama vodila, zbog čega i danas nosi nadimak koji joj ranije nije prijao.

- To je trajalo samo 4 godine i ceo život Loto devojka, to me je ranije nerviralo jer ja sam bila i pevačica i voditeljka, imala sam drugačije ambicije, je sam ih ja ostvarila, ali sad u ovim godinama kada mi kažu Loto devojka meni milo i što sam ostala ja ta Loto devojka od svih koje su to radile - rekla je Suzana koja je priznala da je ipak bila ponosna na svoj uspeh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!
Partizan

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!

Najkorisniji igrač ovogodišnjeg izdanja VTB lige Nenad Dimitrijević (26) postaće novo pojačanje Armanija i zaigrati za iskusnog italijanskog trenera Etorea Mesinu.

01.06.2024

11:59

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31