• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.11.2023

21:25

"Ko to ne radi, taj je prokleto đubre": Barbara Bobak oplela po kolegama i njihovom odnosu prema sopstenom bendu

ATA Images

Estrada

"Ko to ne radi, taj je prokleto đubre": Barbara Bobak oplela po kolegama i njihovom odnosu prema sopstenom bendu

Podeli vest

Pevačica Barbara Bobak trenutno je jedna od najtraženijih na estradi, a važi i za kraljicu bakšiša

Barabra je, naime, često angažovana i na privatnim slavljima, a sada je u jednom intervjuu otkrila i da nikada nije zadržala bakšiš koji je dobila od gostiju, već da isti daje svojim muzičarima.

Foto: ATA Images

 

- Nikada nisam uzela bakšiš, sve ostavim muzičarima da podele, smatram ko god to da ne radi je prokleto đubre jedno, ti ljudi imaju dnevnice, a pevači uzimaju na hiljade i hiljade evra i ako tebi na tvojih 6.000 evra treba i tih hiljadu - evo ti! - rekla je, prenosi Mondo.

Podsetimo, Barbara je otkrila jednom prilikom čime se bavila pre nego što je uplovila u pevačke vode.

- Potičem iz jedne obične, normalne porodice. Bila sam vukovac u osnovnoj školi, odlikaš u srednjoj, gimnaziji. Dugo sam radila kao kopirajter za jednu australijsku firmu, jer sam se trudila da već od 18. godine ne budem roditeljima na teretu i postanem samostalna. Radila sam i u jednoj teretani pre nego što sam počela da pišem te članke na engleskom jeziku. Želja za pevanjem se javila slučajno kada sam videla objavu na društvenim mrežama jedne drugarice koja je pevačica. Ja sam uvek lepo pevala, ali sam se stidela i snebivala da pevam pred drugima. Sedela sam u tom momentu sa drugarima sa fakulteta kada sam to videla. Inače, studirala sam programiranje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija