• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

02.11.2023

08:55

Radu terali da kači snimke kad izgleda loše: "Ležiš, kašlješ, čkiljiš očima, naduven, otečen" Pevačica se požalila fanovima

ATA Images

Estrada

Radu terali da kači snimke kad izgleda loše: "Ležiš, kašlješ, čkiljiš očima, naduven, otečen" Pevačica se požalila fanovima

Podeli vest

Rada Manojlović susrela se s jednim problemom koji je odlučila da podeli sa svojim pratiocima i pitala ih je šta misle i da li je potrebno da radi ono što su menadžeri lokala u kojima peva tražili do nje.

S obzirom na to da pevači mnogo rade i da se dešava da se razbole i budu primorani da otkažu tezge, trend u poslednje vreme je da oni okače svoj snimak dok su bolesni na društvene mreže kako bi uverili publiku u svoje stanje. Radi se to nije dopalo, pa je otkrila da to od pevača traže menadžeri. Ona je sada pitala svoje pratioce da li je to neophodno ili menadžeri lokala jednostavno mogu da stave obaveštenje da se nastup otkazuje:

Foto: X prntscreen

 

 

- Ovako, ja moram nešto da vas pitam, vezano za moj posao, ali da mi odgovorite baš iskreno i objektivno. Ajde, u redu, razumem reklamu u vidu video najave pevača 'dragi moji vidimo se tu i tu, dođite da napravimo ludu zurku', to je okej, ali da li odobravate to sto kada se razbolimo i moramo da otkažemo koncert iz zdravstvenih razloga, pojedini vlasnici klubova nam traže video najavu u kojoj nikakvi, bolesni, čupavi, slinava pod infuzijom, temperaturom ili kakvi već, znači u nekom najgorem izdanju, pričamo kako moramo da otkazemo koncert, jer smo bolesni - napisala je ona.

Foto: printscreen instagram

 

 

Rada je potom dodala da joj u tim trenucima nije do života, a tek ne do snimanja videa.

- Ono, ležiš, kašlješ, čkiljis očima, naduven, otečen, izgledaš kao da te pregazio brzi voz, ne želis da te bilo ko vidi u takvom izdanju, ne možes ni sam sebe da gledaš, a kamo li da moraš da objaviš takav snimak javno da vide desetine hiljada ljudi. Da li je potreban takav snimak? Zašto nije dovoljno pismeno objašnjenje i izvinjenje, uz napomenu da će biti novog datuma? Ne razumem, eto, ako mogu da čujem vaše mišljenje, baš me zanima, jer pojedini baš, insistiraju iako im ti kažeš da ne da nisi za snimanje, nego ti nije do života - napisala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija