• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

04.11.2023

13:00

Stravične tvrdnje! "Otac Milice Pavlović tukao pevačicinu majku, dinara nije videla, molila ga je i za uloške!"

Društvene mreže

Estrada

Stravične tvrdnje! "Otac Milice Pavlović tukao pevačicinu majku, dinara nije videla, molila ga je i za uloške!"

Podeli vest

Majka Milice Pavlović, Mirjana Đorđević, nikada u javnost nije želela da izađe sa teškom životnom pričom, a od pevačicine rođake saznajemo da je sa njenim ocem i njegovom porodicom prošla kroz pakao.

Milica Pavlović prvi put je u emisiji "Amidži šou" predstavila oca Dragoslava i njegovu suprugu. Ipak, emotivan televizijski prilog u kojem je pevačica u superlativima govorila o bližnjima podsetio je da javnost, sem onoga što je Pavlovićeva sama iznela, ne zna mnogo o njenoj majci, Mirjani Đorđević.

- Sve što Milica priča je laž. Iz inata danas u medijima ističe svoju ljubav prema maćehi, jer je zatrovana od strane porodice. Mirjani čak i ne smeta njen dobar odnos sa Dragoslavljevom ženom Persom. Sećam se, uvek je govorila: "Daj Bože da se Dragoslav oženi, samo da nju više ne dira!" - počinje za Informer priču rođaka.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako saznajemo, pevačicini roditelji u Švajcarsku su otišli sami i planirali su da je dovedu kada za to budu stekli uslove, ali se kasnije tome protivio upravo Dragoslav.

- Mirjana i Dragoslav su sedam godina bili u braku. Milica je imala četiri godine kada su se njih dvoje rastali. Usledilo je suđenje koje je trajalo isto toliko. Milica je tada napunila osam godina. Njena priča da je majka ostavila s mesec, dva je farsa. Kada je bila mala, odluka njenih roditelja je bila da ostane sa babom i dedom jer su njih dvoje u Švajcarskoj još uvek živeli u hotelu. Rekao je Dragoslav tada Miri: "Neka bude Milica kod mojih godinu dana dok se ne snađemo". Posle više nije ni želeo da je dovede u Švajcarsku. Mirjana je pravila i vizu, ali on nije dozvoljavao. Kupovala je i avionske karte. On je odbijao i na aerodrom da je vozi. Rekao joj je tada: "Ako sada odeš, ne vraćaj se!".

Četiri godine, koliko su proveli u braku, za majku Milice Pavlović bile su pakao.

- Dragoslav je Mirjanu mučio. Tukao je! Ona više nije mogla da živi sa njim i ostavila ga je. Doživljavala je svakakva ponižavanja od strane njega. Svih sedam godina, koliko je provela sa njim u Švajcarskoj, Dragoslav je raspolagao njenom platom. Dinar jedan Mira nije videla. Kada dobije menstruaciju, on je išao da joj kupi uloške. Dragoslav je bio loš od prvog dana prema njoj. Žena nije stigla ni da ga upozna, venčali su se posle samo tri, četiri nedelje. 

Foto: ATAIMAGES

 

Zanimalo nas je i zbog čega Miličina majka nikada nije progovorila o svim nedaćama koje su je snašle.

- Mira je Milici pisala mnogo puta, ona pročita, ali joj ne odgovori. Htela je i lično da ode na Novi Beograd gde Milica živi, rekla je išla bi od vrata od vrata kako bi je pronašla. Mnogo puta su hteli mediji da je snime, ali njoj to ne treba. Mirjanu ne zanima šta će reći narod, zanima je mišljenje deteta. Njeno zdravstveno stanje danas nije najbolje. Ima visok šećer i proradila joj je štitna žlezda. Sa setom posmatra ćerkin uspeh i ponosi se, ali izdaleka. Nada se da će Milica kada bude bila i sama majka, uvideti kolika je to ljubav - završava za Informer Miličina rođaka.

Podsetimo, Milica Pavlović pojavila se 2012. i otad važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije. Krajem godine održaće svoj prvi solistički koncert u beogradskoj Areni, čime će pored Aleksandre Prijović postati jedina zvezda "Granda" kojoj je to pošlo za rukom. O svom privatnom životu nikada nije govorila, a javnosti je predstavila samo jednom partnera, naslednika proslavljenog fudbalera Niše Saveljića, Nikolasa


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija