• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

05.11.2023

13:14

"Platio ti je da glasaš" Bosanac i Mili žestoko zaratili u "Zvezdama Granda", pale teške reči: "Tvoj mali mozak ne može to da shvati"

Zoran Sinko

Estrada

"Platio ti je da glasaš" Bosanac i Mili žestoko zaratili u "Zvezdama Granda", pale teške reči: "Tvoj mali mozak ne može to da shvati"

Podeli vest

Nije nepoznanica da često dođe do rasprava među članovima žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sada su se zbog kandidata sukobili Dragan Stojković Bosanac i Aleksandar Milić Mili.

Samed Dželo i Omar Džaferoski su kandidati zbog koji su se Mili i Bosanac našli u žestokom okršaju i razmenili teške prozivke.

Foto: ATAIMAGES

 

- Omare, savršen si i energija i pevanje. Ja jedino što bih ti savetovao možda dobro, možda loše, ovu igricu si prešao. Gledaj, Toše je razvaljivao narodnjake, treba da se širiš ka narodnoj muzici i da imaš strašnu budućnost - poručio mu je Mili, a s obzirom da to da je Samed pre nekoliko godina bio kod Bosanca u timu, on mu je dao glas.

- Što bi Đole rekao ja sam samo glasao zato što je novi bio je kod mene i to je polu poslovna varijanta, ali stvarno je drugi kandidat bio odličan prelepa boja glasa, prelepa interpretacija, više mi se svidela druga pesma, ali ti si to lepo izneo - rekao je Stojković.

Foto: E-Stock

 

Platio je 100 evrića glas, zbog toga si glasao za njega - dodao je šaljivo Mili.

Bosanac je pokušao da ignoriše Milijevo pitanje zašto je glasao za kandidata broj 1, a onda se umešao Saša.

- Boske ja te molim da mu odgovoriš, sada je po prvi put stavio kapu na glavu, sada je pametniji sad bi trebalo da mu odgovoriš - rekao je Popović.

- Stavio je kapu, lepo mu stoji priznajem i žao mi je što nema kosu jer ventilator duva, pa ovo malo mozga bi spržilo. Ja sam dao objašnjenje ali tvoj mali mozak ne može to da shvati - u svom stilu je odgovorio Stojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija