• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

11.11.2023

10:47

"Teglio sam limene ploče i cigle": Težak put do slave Slobe Radanovića

shutterstock/Informer

Estrada

"Teglio sam limene ploče i cigle": Težak put do slave Slobe Radanovića

Podeli vest

Sloba Radanović nije imao nimalo lak put do zvezdanog neba.

Pevač Sloba Radanović se prvi put javnosti predstavio učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", da bi se posle godinu dana pojavio i u "Pinkovim zvezdama" gde je zauzeo visoko treće mesto. Popularnost je ipak stekao pojavljivanjem u rijalitiju "Zadruga", 2017. godine.

Foto: ATAIMAGES

 

Radanović je jednom prilikom istakao da njegov put do zvezda nije bio nimalo lak, te da je morao da radi raznorazne poslove tokom detinjstva, pre nego što se latio mikrofona.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Dok se nisam bavio muzikom radio sam kao klinac u obezbeđenju - ispričao je Sloba jednom prilikom, pa dodao:

- Ja sam za džeparac brao višnje, jabuke, istovarao šlepere sa cementom i ugljem, visio po ceo dan sa limarima na limenom krovu, na plus 40 i teglio limene ploče i cigle - otkrio je pevač pre nekoliko godina.

Podsetimo, Sloba Radanović je u februaru ove godine dobio sina sa svojom suprugom Jelenom, a nasledniku su dali ime Damjan. Kako se ranije pisalo, pevač je u Višnjičkoj banji pre izvesnog vremena pazario luksuznu kuću, koju su on i njegova supruga Jelena uredili po njihovom ukusu, a navodno ju je platio čak 500.000 evra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija