• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M. Breković

18.11.2023

15:16

Tako se to radi! Vesna Zmijanac nastupila u beogradskom restoranu i priredila veče za pamćenje (VIDEO)

Printscreen You Tube/Hit Informer

Estrada

Tako se to radi! Vesna Zmijanac nastupila u beogradskom restoranu i priredila veče za pamćenje (VIDEO)

Podeli vest

Vesna Zmijanac nastupila je u prestoničkom lokalu, publika u transu.

Pevačica Vesna Zmijanac harala je jugoslovenskom estradom, tik uz Lepu Brenu. Popularnost ove estradne umetnice ne jenjava ni danas, te tako na njenim nastupima uvek vlada dobra atmosfera, a traži se karta više.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Pored velikih koncertnih dvorana i stadiona, na kojima je Vesna nastupila nebrojeno mnogo puta, zapeva i u klubovima ali i restoranima, gde vlada neka opuštena i intimnija atmosfera. 

Foto: Promo

 

Ovog puta prestonički lokal bio je dupke pun, a Zmijanac je razgalila goste svojom energijom i glasom kao i hitovima koji su se nizali jedan za drugim. Svakim taktom pesme publika je sve više bila u transu.

Kakva je atmosfera vladala pogledajte u video snimku ispod:

Podsetimo, Vesna Zmijanac je nedavno nastupila na koncertu Aleksandre Prijović. Njih dve su ukrstile glasove i otpevale čuveni hit "Ne kunite crne Oči". Dobile su gromoglasan aplauz, a Vesna je Priju nazvala svojom naslednicom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija