• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

25.11.2023

15:10

Pljuvali po Srbiji, pa sad rade za "3 dinara"! Ovim pevačima je zabranjen ulazak u našu zemlju

Printscreen You Tube, Aleksandar Jovanović Cile, Miloš Rafailović

Estrada

Pljuvali po Srbiji, pa sad rade za "3 dinara"! Ovim pevačima je zabranjen ulazak u našu zemlju

Podeli vest

Među one kojima je zabranjen ulazak u Srbiju zbog pevanja pesama koji vređaju našu državu i fotografisanja sa ratnim zločincima, sada će se izgleda uvrstiti i Selma Bajrami koja je pevala šiptarske pesme uz pokazivanje najvećeg simbola Velike Albanije - dvoglavog orla.

Oni kojima je trajno zabranjen ulazak u Srbiju su pevačica Jadranka Barjaktarović i Sadik Hasanović upravo zbog sličnih gestova koje je sada napravila Selma. 

Foto: TikTok prntscreen

 

 

Pevačica Jadranka Barjaktarović razbesnela je javnost kada je na jednoj političkoj proslavi u Crnoj Gori jasno izmenila tekst numere, te umesto "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", pevala "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije".

Foto: Prntscreen

 

 

Ovaj snimak ubrzo je postao viralan, a nakon što je ugledao svetlost dana pevačica se pravdala. Nakon toga uputila se za Srbiju, ali je vraćena sa srpske granice zbog odluke o zabrani ulaska.

Takmičar "Zvezde Granda" Sadik Hasanović iz Srebrenika prošao je do finala u 14. sezoni popularnog takmičenja. Međutim, nakon takmičenja otkriveno da je on sa svojim ocem imao bend "Sateliti" i da su simpatizeri i veliki prijatelji sa ratnim zločincem Naserom Orićem sa kojim su često pevali pesme koje potpiruju mržnju prema Srbima.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Njega su tada osudile i brojne javne ličnosti, koje su bile zgrožene njegovim postupkom.

Sličnu sudbinu doživeli su i poznati reperi iz Bosne i Hercegovine koji su, takođe, dobili zabranu ulaska kada su članovi njihovog obezbeđenja u Nišu bacili jednog momka s bine. Tada su se u javnosti pojavile i objave jednog od njih koji je pre svoje muzičke karijere pisao citate poput "Srbe na vrbe". 

Svima njima zarada se znatno smanjila, te je Jadranka u jednom trenutku pevala za bedan novac i ulazak na njen nastup koštao je pet evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Amidžić o skandaloznom snimku Selme koja pokazuje dvoglavog orla: "I Nina Badrić je pozdravljala Gotovinu, a sad gostuje kod nas!"
Estrada

Amidžić o skandaloznom snimku Selme koja pokazuje dvoglavog orla: "I Nina Badrić je pozdravljala Gotovinu, a sad gostuje kod nas!"

Snimak Selme Bajrami koja peva šiptarima i pokazuje simbol Velike Albanije - dvoglavog orla, šokirao je javnost, a kako je poslednji put u Srbiji bila gost kod Ognjena Amidžića, on se sada oglasio i istakao za Informer da kao država moramo da uspostavimo neki stav i standarde jer se često dešava da nas izvođači iz regiona ponize na ovaj način.

25.11.2023

13:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija