• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

29.11.2023

12:31

Neda otkrila zbog čega je zet istetovirao njen potpis: "Imao je ozbiljne probleme sa zdravljem, mogao je da oslepi"

Informer

Estrada

Neda otkrila zbog čega je zet istetovirao njen potpis: "Imao je ozbiljne probleme sa zdravljem, mogao je da oslepi"

Podeli vest

Zet je istetovirao moje ime, ali ne zbog nekretnina koje sam mu prepisala, već zato što sam mu pomogla kada je imao zdravstvene probleme, kaže Neda Ukraden za Informer

Jedna od najvoljenijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije često ističe da stabilnu i srećnu porodicu smatra najvećim uspehom. Ćerka Jelena na prvom joj je mestu, ali mnoge fascinira Nedin odnos sa zetom koji je istetovirao njen potpis.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ćerkinog muža sam prihvatila kao svoje dete. Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zato što sam mu pomogla oko zdravlja. Insistirala sam da ode na jednu kliniku i uspešno smo sve rešili. Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je da oslepi na jednom oku. Bogu hvala, sve je dobro prošlo, a on je iz zahvalnosti odlučio da istetovira moj potpis - objašnjava Neda za Informer i dodaje:
- Jelena i zet imaju moju podršku u svemu, uvek ću stajati iza njih. On je dobar muž i roditelj, ali i domaćin. Poštujemo se, meni je to i više nego dovoljno, uvek smo tu jedni za druge. Život je more obaveza, zajedništvo porodice mora da se vrati, nedostaje nam to u društvu.

Foto: printscreen instagram

 

Pevačica uživa u idiličnoj porodičnoj atmosferi, koja joj je najveći životni pokretač i inspiracija, a za Informer objašnjava zbog čega je, iako je mnogi smatraju jednom od najpoželjnijih dama s domaće muzičke scene, pored mnogobrojnih udvarača odlučila da "solira":

- Verovatno je mnogo lakše ženama koje imaju partnera, pa ne moraju same da se nose s problemima. Ipak, gore je ako imate nekoga ko vas sputava, ne razume vas i ne pruža vam podršku. Uživam u životu i putovanjima, žena sam malo drugačijeg kova i energije. Umetnike je teško pratiti i voleti. Retki su muškarci koji to mogu da podnesu. Živim punim plućima, volim da idem u pozorište, ali i u kafanu. Vrlo sam pokretna, nije me teško nagovoriti na akciju. Ne vidim manu tome što sam sama, znam da se mnogi pate u vezama i brakovima zbog nerazumevanja - objašnjava Neda.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija