• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs/D. I.

01.12.2023

22:20

Severina pokreće svoj rijaliti? Posle Cece, Seke, Dragane i hrvatska pevačica hoće da napravi projekat o sebi

ATA Images,Aleksandar Jovanović Cile, Miloš Rafailović

Estrada

Severina pokreće svoj rijaliti? Posle Cece, Seke, Dragane i hrvatska pevačica hoće da napravi projekat o sebi

Podeli vest

Severina Vučković dobila je ponudu koja se ne odbija - da snimi rijaliti, a pre nje to su učinile Ceca Ražnatović, Seka Aleksić, ali i Dragana Mirković koja učestvuje u talent šou programu.

Kako pišu mediji, a prema rečima njenog bliskog prijatelja, Severini je jedna produkcijska kuća koja radi na ovakvim formatima ponudila honorar od 200.000 evra za serijal koji bi startovao na proleće sledeće godine. Severini je vrtoglavo skočila popularnost otkako je članica žirija u jednom šou-programu koji se trenutno emituje u njihovim medijima. To je bio povod za još jedan angažman. Sada je ovaj vid predstavljanja javne ličnosti i te kako popularan, naročito među mlađom generacijom, jer gledaoci i publika mogu da ih dožive na realan način.

Foto: Jelena Balić

 

 

- Zamišljeno je tako da pevačica sebe prikaže u svim izdanjima: kako izgleda bez šminke, gde i na koji način se neguje, kakva je kao ćerka, sestra, komšinica, prijateljica, ali i šta radi kad je ne snimaju kamere. Za sledeću godinu ona priprema velike solističke koncerte i snimalo bi se apsolutno sve što ima veze sa organizacijom tih događaja - priča dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, sve se drži u strogoj tajnosti:

- Pregovori s pevačicom su završeni. Ostalo je samo da ona sa svojim saradnicima potpiše ugovor ukoliko pristane na sve uslove predviđene određenim članovima i klauzulama. Snimanje bi trebalo da počne od februara sledeće godine, da bi već prvih dana proleća bilo emitovano. Predviđeno je da bude prikazano 20 epizoda. To su manje-više informacije o kojima se uveliko priča među estradom u Hrvatskoj - tvrdi izvor.

Foto: printscreen instagram

 

 

Kako naš sagovornik dalje navodi, Severina će otkriti apsolutno sve što se njenog ljubavnog života tiče.

- Zamišljeno je da se kroz epizode prikaže i njen emotivni status, koji sve intrigira. Do tada sigurno javno neće prikazati svog emotivnog partnera ako ga ima, već će to učiniti upravo u ovom serijalu. Takođe, gledaoci će videti gde je i kako odrasla, a o njenom životu će pričati čak i oni s kojima nije u dobrim odnosima. Verujte mi da ćete biti iznenađeni - završava naš sagovornik.

Inače, u prilog tome da je Severina popravila sliku o sebi u javnosti govori i podatak da sve više mladih počinje da je prati na društvenim mrežama, iako ne slušaju njenu muziku. Razlog za to je što im se dopada kao članica žirija u jednom talent šou programu koji se emituje u Hrvatskoj. Sve češće joj pišu poruke na mrežama u kojima hvale njen smisao za humor, a pevačica to javno podeli s pratiocima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija