• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A. Stanojević

04.12.2023

16:00

Knez i Ksenija Knežević snimaju rijaliti program? Pevač otkrio detalje ponude, pa progovorio o Uragankama (VIDEO)

Zoran Sinko

Estrada

Knez i Ksenija Knežević snimaju rijaliti program? Pevač otkrio detalje ponude, pa progovorio o Uragankama (VIDEO)

Podeli vest

Crnogorski pevač najavio je mnoge nove projekte, a otkrio je i da je zajedno sa naslednicom dobio ponudu da snima rijaliti program.

Nenad Knežević Knez pojavio se danas na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a. Pevač se odmah po dolasku obratio okupljenim medijskim ekipama, među kojima je i Informer, te je progovorio o nesvakidašnjoj kombinaciji koju su svi primetili.

- Tema ovogodišnjeg programa Javnog servisa je kabare. Iz tog razloga sam ovako obučen. Ksenija me nije videla, u studiju je, snima.  Bila je ovo dobra godina. Samo sam jednu pesmum snimio. Zato mislim da će 2024. godina novih pesama. Našao sam novu kreativnu energiju u Crnoj Gori. Razmišljam i o novom albumu. 

Foto: Zoran Sinko

 

Okupljene medije zanimalo je i da li se svojim izlaskom iz grupe "Uragan" Ksenija odlučila na pametan potez.

- Jeste. Sve tri su kao individue jake. Ksenija nije imala sreću da pronađe hit pesmu, zasad. Nešto što će joj manirski leći. Nije pronašla svoj stil. Ona neće odustati od muzike. Ima novu ekipu i siguran sam da će pronaći sebe u čemu će biti dobra. Voli muziku i bilo bi bezveze da digne ruke od toga.

Foto: Zoran Sinko

 

Naposletku, otkrio je i da porodica Knežević dobila ponudu da snima svoj rijaliti program.

- Ksenija je nezavisna devojka, na koju moja slava nije uticala. Odrasla je ljudima iz javnog života. Nikada nije imala opterećenje. Nosi se sa svim tim super. Imali smo ponudu za rijaliti, ali smo odustali. To je nešto što bi iziskivalo snimanje mesecima, 24 časova. Bilo bi to gledano, ali nisam želeo da postanem rob svega toga - kaže Knez za Informer.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija