• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

04.12.2023

22:20

Stiže prinova: Miodrag Radonjić potvrdio lepe vesti, pa otkrio i pol deteta

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Stiže prinova: Miodrag Radonjić potvrdio lepe vesti, pa otkrio i pol deteta

Podeli vest

Baća iz "Južnog vetra" i njegova supruga, krajem februara naredne dobiće drugo dete.

Glumac Miodrag Radonjić, najpoznatiji po ulozi Baće u filmskom ostvarenju "Južni vetar", potvrdio je lepe vesti i obelodanio javnosti da sa svojom suprugom Milicom Mikić očekuje prinovu za nekoliko meseci.

Foto: Marko Đoković

 

Radonjić i njegova izabranica sredinom decembra 2020. godine postali su roditelji dečaka, a par je detetu dao pravo srpsko ime, Sava.

- Dok je Sava bio beba, bilo je teških noći. Dešavalo se da ceo dan nisam kod kuće jer snimam, a onda moram da odspavam i ne mogu da ustanem u šest ujutru kad on počne da peva. Milica je tada preuzimala sve na sebe. Kada sam kod kuće, onda ja brinem o Savi, da bi ona mogla da se naspava. Trudimo se da jedno drugom budemo podrška u gajenju deteta - rekao je popularni glumac za "Informer", te dodao da je naslednik vrlo živahan dečak:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Sava je pun energije, zato stalno jurimo za njim. Trudimo se da što više vremena provodi napolju, u parkićima za decu. Najviše ga interesuje tobogan - Govori on.

Miodrag je sada potvrdio vest o prinovi:

- Da, istina je. Čekamo drugo dete i to još jednog sina. Hvala vam puno na lepim željama - istakao je Baća za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija