• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

08.12.2023

09:45

Dragana Mićalović je bila u vezi sa ovim sportistom: On se oženio, a njegov brat je poznat celom svetu

Novak Đurović

Estrada

Dragana Mićalović je bila u vezi sa ovim sportistom: On se oženio, a njegov brat je poznat celom svetu

Podeli vest

Dragana Mićalović je bila u vezi sa bratom najpopularnijeg Srbina, bila je velika ljubav.

Glumica Dragana Mićalović, uvek je intrigirala pripadnike sedme sile, a najviše njen ljubavni život, koji je uvek pokušavala da sakrije od očiju javnosti.

Foto: Zoran Sinko

 

Jednog partnera je ipak pokazivala na javnim dešavanjima, bila je velika ljubav, a šuškalo se da će uploviti u bračne vode. U pitanju je Marko Đoković, brat najpopularnijeg Srbina i sportiste na svetu, Novaka Đokovića.

Foto: Starsportphoto

 

Pre nešto više od decenije, odjeknula je vest da je Marko Đoković uplovio u ljubavnu romansu sa popularnom glumicom, Draganom Mićalović. Par nije želeo da govori o emocijama, i dugo su se krili od javnosti, međutim nakon nekog vremena priznali su da uživaju u ljubavi.

Foto: RAS Srbija

 

2011. godine par je odlučio da se rastane, zbog česte razdvojenosti i obaveza. Dragana je u to vreme imala sve više glumačkih angažmana, dok je Marko pokušavao da se probije u svetu tenisa. Porodica Đoković se u to vreme nadala da će teniser i glumica uploviti u brak, ipak do toga nije došlo, a ona je ostala u dobrim odnosima sa njima.

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima - bile su reči kojima je lepa glumica u to vreme obelodanila krah veze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija