• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

16.12.2023

15:15

Roditeljstvo ju je koštalo kao tri stana u Beogradu! Marija Šerifović papreno platila dobijanje deteta uz pomoć surogat majke

e-stock

Estrada

Roditeljstvo ju je koštalo kao tri stana u Beogradu! Marija Šerifović papreno platila dobijanje deteta uz pomoć surogat majke

Podeli vest

Marija Šerifović ostvarila je svoj san da postane roditelj uz pomoć surogat-majke, a kompletna procedura je, kako pišu domaći mediji, koštala 200.000 dolara. Prosečni troškovi za ovaj proces uključuju kliničke naknade, surogat-nadoknadu, pravne troškove i agencijske naknade.

Deo budžeta ide i za kompenzaciju donoru jajnih ćelija i lekove za plodnost, kao i putne troškove. Konkretno, proces doniranja jajnih ćelija i formiranje embriona košta do 50.000 dolara, a proces surogata je još oko 150.000, pri čemu surogat majka dobija 50.000 dolara.

Foto: ATA Images

 

S obzirom na to da se Marijin naslednik rodio 2. decembra u Americi, odmah je dobio njihovo državljanstvo. Nakon što se pop zvezda i sama oglasila na svom Instagram profilu objavivši prvu fotografiju bebe, počele su spekulacije o tome kada će Marija i Mario doći u Srbiju. Šerifovićeva nije želela da otkriva tačan datum povratka iz Amerike, rekavši da će sina dovesti u Beograd uskoro.

Budući da je na Marijinim profilima na društvenim mrežama najavljen njen novogodišnji koncert 31. decembra na trgu u Zenici, izvesno je da će upravo zbog poslovnih obaveza krajem meseca morati da se vrati kući, a samim tim i da će sin Mario doći sa njom, kao i majka Verica Šerifović, koja je sve vreme uz Mariju u Americi.

Pevačica se posvetila svom unuku i ne odvaja se od njega. Presrećna je jer joj se ispunila najveća želja da njena ćerka postane majka. I Marijin otac Rajko Šerifović ne krije uzbuđenje, a kako je rekao, rođenje Marija je najveći i najsrećniji događaj u njihovoj porodici.

- U šoku sam. Ovim putem želim da vam kažem da sam najsrećniji čovek na svetu i da je ona sve to uradila a da ništa nismo znali. Srećan sam što me je zvala da vidim dete. Posle 18 godina nekako smo uspostavili odnose i ona, a i njena majka Verica su me pozvale da ga vidim - rekao je Rajko za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija