• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs/D. I.

17.12.2023

21:52

Prija zabranila Filipu da napravi pesmu njenoj koleginici? Živojinović može da radi samo za Brenu i za nju

ATAIMAGES

Estrada

Prija zabranila Filipu da napravi pesmu njenoj koleginici? Živojinović može da radi samo za Brenu i za nju

Podeli vest

Aleksandra Prijović zahvaljujući talentu svog supruga Filipa Živojinovića bogatija je za nekoliko hitova i na poslednjem, ali i na prethonom albumu. Međutim, neće dozvoliti da slušane pesme imaju i njene koleginice, bar ne da im hitove pravi njen muž.

Otkako je Prija počela vezu, a kasnije i uplovila u brak s Filipom, koji je s vremenom postao i autor njenih pesama, ali i producent, njena karijera je podignuta na viši nivo. Za samo nekoliko godina postala je jedna od najvećih zvezda u regionu. Sa samo 28 godina pevačica je napunila najveće hale širom regiona, čak 14, zakazala je i nove, za godinu pred nama, a ono zbog čega ljudi ovoliko obožavaju pevačicu, pored njenog glasa, jesu i pesme, koje je između ostalih autora pisao i njen suprug.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Pre nego što je krenuo Aleksandri da radi pesme, on je sarađivao samo s Lepom Brenom, kojoj je uradio veliki hit "Boliš i ne prolaziš". Međutim, mnoge pevačicine koleginice poželele su da Živojinović i njima napiše pesmu, ali kako je otkrio izvor, Aleksandra se protivila tome, pa do toga nije ni došlo.

- Mnoge pevačice su oduševljene Aleksandrinim uspehom, ali i njenim pesmama. Jedna njena koleginica poželela da i ona na svom albumu ima Filipovu numeru, ali Prija nije dala. Rekla je, kako sam čuo, da iz njihove kuće pesma nigde neće izaći, da može da radi za nju ili za Brenu. Njenoj koleginici je to bilo čudno, ali se nije naljutila, već je kontaktirala s nekim drugim producentima i tekstopiscima, koji su joj napisali nove pesme. Čuo sam da su još neke bile zainteresovane da im Živojinović bude saradnik, a to me ne čudi, jer su sve pesme koje je napisao postale hitovi. Zasad je tako, sad vreme će pokazati da li će se nešto promeniti i da li će Filip u budućnosti sarađivati i s drugim pevačicama - rekao je izvor.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Aleksandra ovu informaciju nije želela da komentariše, te je njen komentar izostao. Podsetimo, Lepa Brena je nedavno u intervjuu za hrvatske medije izjavila da je Prijovićka stigla u tim Real Madrida.

- Mislim da je Aleksandra negde bila, kako da kažem, predodređena za tu priču, u nekoj sudbini, ali je ipak došla u ozbiljan tim, ona je došla u jedan Real Madrid - počela je Brena, a onda odala veliko priznanje Filipu, sinu njenog muža Bobe Živojinovića.

- Filip je završio jedan od deset prestižnih fakulteta, Univerzitet Rajs u Hjustonu, završio je menadžment i diplomirao psihologiju. Drugo, radio je godinu-dve sa mnom i njih dvoje su se nekako spojili, venčali... Njen talenat, njegova organizacija... Ona je magična bila za tu publiku, a tu vam je i dobra produkcija, organizacija, način i stil oblačenja, intervjui... Pazite, to vam je ozbiljna mašinerija! Ne možete danas bez ozbiljnog producenta da budete velika zvezda. Lepa Brena je imala Slatki greh i imala je ozbiljnog producenta koji se zvao Raka Đokić. S takvom ekipom, koja mi je pomogla da budem ta koja će sijati, uspela sam uz njihovu pomoć. Tako je i Aleksandra, lepa, mlada, zgodna, talentovana... Udružili su se, jednostavno, njih dvoje, spojili sve to - istakla je Brena na Fejs TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija