• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./I.G.

18.12.2023

21:16

Samoprozvani "Kralj obrva" ponovo šokirao izjavom: "Normalno je da favorizujete jedno dete"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Samoprozvani "Kralj obrva" ponovo šokirao izjavom: "Normalno je da favorizujete jedno dete"

Podeli vest

Pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, večeras održava promociju svog novog albuma pod nazivom "1.000 ljudi".

Jedan od gostiju na njenoj promociji bio je Adam Adaktar. Samoprozvani "Kralj obrva" je ponovo svojim komentarima šokirao novinarske ekipe koje su bile na događaju.

Od kada se družiš sa Angeinom?

- Mi se družimo još od fakulteta, ona je bila najkreativnija što se muzike tiče. Jako mi je drago da je uspela da ostvari svoj san i jako sam ponosan - rekao je Adam za medije.

Adama su novinari ponovo pitali o omiljenom detetu, misleći da se prošli put šalio kada je rekao da favorizuje drugo dete, ali njegov odgovor je bio isti.

- Moj drugi sin je moj omiljeni sin. Ja mislim da svako ko ima decu, favorizje jedno dete u odnosu na drugo. On je nekako isti ja, mali je Adam i jako sam ponosan na njega - dodao je on.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Koji te je naslov najviše iznervirao?

- Najveći naslov koji me je iznervirao je naslov u kome je stajalo da je rijaliti prekinut zbog malog rejtinga, a ja sam bio najgledaniji u tom trenutku. Ne volim neistine - otkrio je Adaktar, a onda se osvrnuo i na put u Dubai:

- Otvorili smo firmu u tamo i sledeće godine ćemo biti malo tamo, malo ovde. Drugu sezonu rijalitija očekujem iz Dubaija.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija