• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G./A.S.

23.12.2023

20:42

Ana Sević otkrila kako su se Milica i ona upoznale: "Uvek je bila posebna" (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Ana Sević otkrila kako su se Milica i ona upoznale: "Uvek je bila posebna" (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Milica Pavlović večeras je mnogobrojnim fanovima priredila spektakularan koncert u Areni, a došle su da je podrže i mnoge javne ličnosti među kojima se našla Ana Sević.

Tokom razgovora sa pripadnicima sedme sile Ana je otkrila od kada datira njeno poznanstvo i prijateljstvo sa Milicom, a mnoge je iznenadila činjenica da se poznaju još pre popularnog muzičkog takmičenja iz koga su potekle. 

Foto: A.S.

 

- Milicu sam upoznala mnogo pre "Zvezda Granda". Zajendo smo išle u školu pevanja kod Aleksandre Radović. Znamo se još iz tog perioda. Uvek se znalo da će imati koncerte, uvek je bila posebna, izdvajala se po energiji i uvek je imala slobodu da bude ono što jeste. 

Foto: Privatna arhiva

 

Ana je tokom razgovora sa novinarima otkrila i da li se čula sam koleginicom pred sami početak koncerta. 

- Dopisivale smo se dok je pravila planove oko koncerta. Nisam želela da je uznemiravam, a pisaću joj poruku posle koncerta - objasnila je Sevićeva i dodala: 

- Pratim njenu karijeru od samog početka, a najviše volim brze pesme. 

Ostatak intervjua poslušajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija