• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

25.12.2023

12:54

Ovo je majka Milice Pavlović: Pojavila se jedna od retkih zajedničkih fotografija pevačice i žene koja ju je rodila

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Ovo je majka Milice Pavlović: Pojavila se jedna od retkih zajedničkih fotografija pevačice i žene koja ju je rodila

Podeli vest

Milica Pavlović ne voli da priča o svojoj majci. Nju je ona ostavila kada je pevačica bila mala, a baka i deka su je odgajili.

Svima je poznato koliko je Milica Pavlović bila vezana za baku i deku. Pevačica je više puta spomenula da njihovu smrt nikada neće preboleti.

"Kraljica juga" je nekoliko godina živela sa ocem u u inostranstvu , ali je zbog tolike vezanosti sa bakom i dekom, rešila da se vrati u Gornji Bunibrod.

Sa druge strane ona sa majkom nije u dobrim odnosima i nije u kontaktu. Miličina majka Mirjana je nakon razvoda od oca Dragoslava, otišla da radi u Švajcarsku.

Sada imamo priliku da vidimo staru fotografiju Milice i njene majke Mirjane Đorđević.

Foto: Twitter

 

Podsetimo, Milica Pavlović napravila je spektakl u Areni, a poseban segment posvetila je baki i deki, koji su joj preminuli. 

- Kada sam otišla u studio da snimim taj tekst, koji mi je napisala Ljiljana po mojim tezama, ona je napravila kao sastav. ja sam rekla svom saradniku: "Ulazim u studio, snimam i kako ispadne ispadne, ostavljamo ga u tom okviru i ne diramo ništa". Plašila sam se da neću uspeti nijednu da snimim. On je pustio snimanje i izašao je napolje da plače. Jedva sam izdržala, bile su mi pune oči suza. Sada, znajući u kojoj sekciji ide taj deo, ponela sam svoje slušalice i kada sam sišla stavila slušala neku stranu muziku dok je to išlo. Nisam želela da izađem i da se rasplačem jer me čekalo dosta programa, želela sam da se zaista potrudim da budem na visini zadatka.

- Baka i deka su falili, ovaj koncert je posvećen njima mogu slobodno da kažem. Teško je kada očekujete da će za neke velike stvari najbliži biti tu. Generalno, taj intro sam snimila kao poruku svima. Ljudi, nije teško poslati poruku, nije teško pozvati nekoga, nije teško reći nekome da ga volite. Uradite to jer će jednom biti kasno i kajaćete se. Meni je i dan danas teško što me deda u 18:15 ne zove sa fiksnog, ali to je život - rekla je pevačica na pres konferenciji nakon završenog koncerta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija