• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.12.2023

08:18

Snimak s privatnog slavlja otkriva pravi odnos Prijinog muža i menadžera! Aleksandra peva, a Filip i Blaško sede pored nje (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Snimak s privatnog slavlja otkriva pravi odnos Prijinog muža i menadžera! Aleksandra peva, a Filip i Blaško sede pored nje (VIDEO)

Podeli vest

Pre dva meseca ozbiljan skandal potresao je Aleksandru Prijović i porodicu Živojinović kada su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije da su se njen suprug Filip i menadžer Danijel Blažić Blaško potukli na jednom slavlju. A sada se pojavio najnoviji snimak na kojem su Filip, Blaško i Aleksandra.

Aleksandra Prijović prisustvovala je pre dve večeri jednom privatnom slavlju na kojem je bila sa svojim kumom Acom Pejovićem, suprugom Filipom i menadžerom Blaškom.

Foto: ATAIMAGES

 

 

I dok je Aleksandra pevala svoj hit "Dam dam dam" i veselo đuskala sa svojim kumom Acom, za susednim stolom sedeli su Filip i Blaško jedan preko puta drugog. Njih dvojica nisu komunicirali, ali na osnovu snimka deluje kao da je među njima sve u redu.

 

 

 

I dok Filip nije skidao pogled s Aleksandre, Blaško se trudio da ne obraća preterano pažnju na nju, te je nervozno čitao meni gledajući u Piju s vremena na vreme.

Da li su Prijin suprug i menadžer izgladili odnose ili svađe nije ni bilo, ostaće nepozanica, za sada su u dobrim ili bar podnošljivim odnosima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija