• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

30.12.2023

10:50

"Nisam htela scenu seksa sa Gagom Nikolićem!" Suzana Mančić odbila ulogu u "Nacionlanoj klasi" i otkrila zašto se pokajala zbog toga

printscreen yotube/Informer

Estrada

"Nisam htela scenu seksa sa Gagom Nikolićem!" Suzana Mančić odbila ulogu u "Nacionlanoj klasi" i otkrila zašto se pokajala zbog toga

Podeli vest

Suzana Mančić bila je jedna od najlepših i najatraktivnijih glumica i pevačica tokom sedamdesetih i osamdesetih godina, a ulogu u kultnom filmu odbila je iz nesvakidašnjeg razloga.

Suzana Mančić je zbog scene seksa odbila da igra devojku Branimira Mitrovića Flojda (Dragan Nikolić) u "Nacionalnoj klasi".

Tako je Maja Lalević Piščević dobila šansu da se pojavi u kultnom filmu koji se smatra jednim od najboljih dela srpske i jugoslovenske kinematorgrafije. 

Čuvena "loto devojka" priznaje da se pokajala što te davne 1978. godine nije stisla petlju i snimila intimne scene sa legendarnim glumcem.

Foto: Zoran Sinko

Suzana Mančić

- Zbog dve scene mi je bila frka da zaigram u tom filmu. Prva je u javnom toaletu, gde mi Gaga prilazi i zakazuje sastanak, a druga je u krevetu sa njim. U to vreme bila sam u vezi s jednim profesorom sa Akademije dramskih umetnosti koji mi je rekao: "E pa fino! Ljudi će te se sećati po tome što si glumačku karijeru počela u toaletu". To mi je poljuljalo samopouzdanje jer sam bila vrlo mlada, pa sam zato odbila ulogu u "Nacionalnoj klasi" - priseća se voditeljka i nastavlja:

- Samo nekoliko dana pre početka snimanja vratila sam scenario i rekla sam: "Ja ovo ne mogu". I danas žalim za tim jer bi mi ta uloga mnogo pomogla u karijeri, ali šta je, tu je.

Foto: Printscreen/Youtube

Dragan Nikolić kao Flojd u filmu "Nacionalna klasa"

Suzaninu nesuđenu ulogu je bez razmišljanja prihvatila Maja Lalević Piščević, koja je u to vreme bila maloletna. 

- Trenutak od koga sam se najviše plašila bila je scena sa Gagom u krevetu. Do poslednjeg momenta sam se nadala da će je reditelj ipak izbaciti iz scenarija, ali nije - priča Maja i opisuje kako je prošao taj dan na snimanju:

Foto: Printscreen/Youtube

Maja Lalević Piščević i Dragan Nikolić u filmu "Nacionalna klasa"

- Gaga je prvo tražio da svi osim snimatelja napuste sobu, a onda kad smo ostali sami. Napravio je takvu atmosferu da nisam ni primetila da smo završili sa tom scenom. Toliko me je zasmejavao, golicao, pričao urnebesne viceve i anegdote, da sam se mučila da ozbiljno izgovorim tekst kada se uključe kamere. Na kraju je sve ispalo dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17