• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs/D. I.

20.01.2024

12:05

"Nije baš toliko mlađi od mene": Lidija Vukićević o emotivnom partneru, obelodanila sve o dečku

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Nije baš toliko mlađi od mene": Lidija Vukićević o emotivnom partneru, obelodanila sve o dečku

Podeli vest

Glumica Lidija Vukićević 2023. godinu pamtiće po uspesima kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Već duže vreme mediji bruje o Lidijinom mlađem dečku, a ona je sada otkrila neke detalje.

Lidija, kao i mnogi, najpre zahvaljuje Bogu na zdravlju koje ju je poslužilo u proteklom periodu:

- Ja ću 2023. da pamtim po zdravlju od Boga. To je najvažniji, to kad imam mogu sve. Dosta sam radila i zadovoljna sam. Pored toga što sam radila, ja sam i uživala u životu. Treba svaki dan ispuniti sebi želje. Mene su uvek srećnom činile male stvari. Ja nisam osoba koja čeka sreću, već osoba koja živi sreću. Moja jedina briga sada je kako će da mi bude lepo u životu. Ja uvek moram da se potrudim da ostvrim svoje želje. Morala sam uvek sebe da dam u svojim željama da bi mi se ostvarile. Uvek sam se veoma trudila za svoje želje. Koliko sebe budem dala u 2024. godini i koliko se budem potrudila toliko će i da mi se ostvari - kaže Lidija na početku i dodaje da bi volela da se ostvari u ulozi bake, ali da smatra da treba da dođe prirodno i bez forsiranja.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Na pitanja o unucima će moja deca dati odgovor. To je njihova sloboda i kad se dogodi, to će da bude tada... Ta pitanja su van mene, to dolazi od ljudi koji žele to i požele da budu zajedno. Treba da se rađaju deca iz pravih stvari, a ne zbog pitanja i očekivanja, zato imamo i toliko razvoda - poručila je glumica.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Ona je progovorila i o svom dosta mlađem izabraniku i stavila tačku na spekulacije o njihovom raskidu.

- Mnogo sam emotivno ispunjena. Tu nema razmišljanja. Baš jesam na jedan najlepši mogući način. Ovo je jedna ljubav, veza, inspiracija i zaista mi je predivno jedno duže vreme. Nije mlađi baš toliko od mene kako se piše, mada mene godine ne zanimaju. Sve što je ljudska povezanost nema veze s glavom. To je pitanje iskustva i okolnosti u kojima je odrastao i šta je preživeo i prošao. Zrelost nema veze s godinama. Bitno je da je muškarac ličnost, da ima iskustvo, stav i sebe, samo me takvi muškarci intrigiraju. Iz mog iskustva čim počnete da otkrivate nešto kao da umanjujete sreću. Kao da ste nekome dali jedan deo. Ja ne pričam jer želim da imam samo za sebe i da mi traje i da ne parčam. Nikad nisam sigurna u nešto, u tome i jeste izazov. Rečenice su jedno, a dela drugo. Ne volim neku preteranu sigurnost, čim je ljubav zapečaćena i sigurna, više nije ljubav. Ja gledam ljubav kao nešto živo, ne podnosim mirnu luku, ja to ne mogu. Samo da nije kalup i standard. Kalup prelazi u naviku, a to je najgore, onda ne znate da li volite ili je navika. Čim primetim da je navika ja odlazim iz takvih odnosa - rekla je Lidija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija