• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: D. M.

07.01.2024

15:54

Ovih 12 glumaca imaju grupu na Vajberu, njihovo dopisivanje je potpuni hit!

Informer

Estrada

Ovih 12 glumaca imaju grupu na Vajberu, njihovo dopisivanje je potpuni hit!

Podeli vest

Miloš Biković i njegovih 11 kolega, među kojima su Miodrag Radonjić, Nina Janković i Jelisaveta Orašanin, druže se od fakultetskih dana.

Bikovićev kolega i prijatelj Miodrag Radonjić kaže da njihova klasa sa Fakulteta dramskih umetnosti ima grupu na Vajberu, gde se često dopisuju.

Foto: Marko Đoković

Čuveni Maraš i Baća

- Mi u toj grupi pišemo o premijerama koje imamo, dogovaramo se za zajednička putovanja, ali pričamo i o porodici - rekao je jednom prilikom čuveni Baća za Informer.

Miloš Biković neretko priča da su mu klasići najbolji prijatelji i da je ponosan što ima takve ljude oko sebe. On često na društvenim mrežama deli zajedničke fotografije s njima.
"Znate seriju 'Prijatelji'? E otprilike tako funkcionišem sa svojim klasićima. Oni su moji ljudi, izvor radosti, smeha i zvezdanog praha", napisao je nedavno Biković pored fotografije s prijateljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

U toj grupi su i Anja Alač, Ivan Mihailović, Tamara Dragičević, Stojan Đorđević... Svi oni druže se i danas i često savetuju jedne druge oko raznih stvari. Stojan je nedavno za Informer ispričao da je s Bikovićem često u kontaktu i da se njegov drug uveliko raspituje oko dece, jer će uskoro i sam postati roditelj.

Foto: Informer /Aleksandar Jovanovic

Čuveni Maraš i Baća

- Cela klasa, nas 12 se i dalje družimo i čujemo, ali to tek kada nam dozvole vreme i obaveze, tačnije kada nam dozvole deca, jer smo većinom već roditelji. Biković nas je skoro pitao nešto oko dadilja i kako to sve funkcioniše... Međutim, svaki roditelj, kada dobije dete, shvati da, koji god savet je dobio, može da ga baci u vodu jer mora sam da prođe kroz ceo proces. Tako će i Miloš - rekao je Stojan za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija