• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: D. M.

08.01.2024

06:22

Nestala kao "dlanom o dlan"! Evo gde je danas i šta radi Ceca Slavković!

Printscreen You Tube

Estrada

Nestala kao "dlanom o dlan"! Evo gde je danas i šta radi Ceca Slavković!

Podeli vest

Ceca Slavković bila je upečatljiva kad se 1998. godine pojavila na scenu. Fanovi su je vrlo brzo zavoleli, a njene pesme "Dlanom o dlan", "Tajna" i "Bekrija" postale su hitovi.

I dok su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, Ceca Slavković je, baš kao u svojoj pesmi "Dlanom o dlan", naprasno rešila da se povuče iz javnosti.

Foto: printscreen instagram

 

Ceca, međutim, nije odustala od muzike. Već godinama izbegava medije, ali i dalje peva po klubovima.

- Postoje moje dve verzije. Jedna je Ceca Slavković koja je zaljubljena u džez i soul, a druga je rođena da zabavi publiku i skače na sceni uz pop. Sve u svemu, i jedna i druga vole muziku i tako će uvek ostati. Shvatila sam ipak da blicevi i estrada nisu za mene. Prijatnije se osećam iza kamere - rekla je Ceca.

Foto: printscreen instagram

 

O privatnom životu Slavkovićeve danas se ne zna gotovo ništa. Svojevremeno su je dovodili u vezu sa Željkom Joksimovićem, ali njih dvoje nikad to nisu potvrdili.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija