• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

10.01.2024

17:12

Iva Štrljić se oglasila iz bolnice: Glumica objavila fotografiju pa otkrila u kakvom se stanju trenutno nalazi (FOTO)

informer.rs

Estrada

Iva Štrljić se oglasila iz bolnice: Glumica objavila fotografiju pa otkrila u kakvom se stanju trenutno nalazi (FOTO)

Podeli vest

Iva Štrljić doživela je veliku nezgodu tokom jednog snimanja, nakon čega je operisana, a sada se oglasila na svom Instagram profilu.

Glumica Iva Štrljić nedavno je imala nezgodu na jednom snimanju, prilikom koje je polomila obe ruke, nakon čega je morala da se podvrgne operaciji.

Foto: Zoran Sinko

 

Operacija je uspešno obavljena 26. decembra, a poznata glumica je ovog puta objavila fotografiju iz bolnice, pa sa svojim fanovima podelila u kakvom se stanju trenutno nalazi.

Foto: Instagram

 

Iva je ležala na bolničkom krevetu dok je bila priključena na aparat za fizikalnu terapiju, a fanovi su se složili da glumica dobro izgleda nakon nesreće koja ju je zadesila. 

- Vizikalna terapija je počela - napisala je.

Podsetimo, Iva Štrljić je u novogodišnjem interjuu za Informer otkrila da i dalje trpi bolove: 

 Osećam se bolje, ali i dalje imam bolove, posebno noću. Valjda zato što ne mogu da legnem kako treba, ali trebalo bi 9. da skinem konce sa ruke koja je operisana. Onda ću početi sa fizikalnom terapijom. Biće mi lakše bez gipsa i zavoja. Nisam planirala da mi novogodišnji i Božićni praznici prođu ovako. To je bio naizgled bezazlen pad pogotovo za nekog ko je vešt na štiklama. Sećam se da sam, kada sam pala, čula "krc", čula sam da mi se koske lome i prvo što sam osetila je bila mučnina. Dok sam bila druga godina fakulteta isto sam u decembru imala nezgodu, udario me je džip. Imala sam napukao ligament i potres mozga, ali nisam ništa slomila. A sada...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija