• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B./Kurir

11.01.2024

16:30

"Brena mi se osvetila" Pevačica izbacila Daniela Popovića i ostavila ga usred ničega, a on joj poručuje: Bio sam bolji

Miloš Rafailović, Printscreen instagram

Estrada

"Brena mi se osvetila" Pevačica izbacila Daniela Popovića i ostavila ga usred ničega, a on joj poručuje: Bio sam bolji

Podeli vest

Daniel Popović ispričao je kako mu se Lepa Brena osvetila zbog njegovog odlaska na "Evroviziju", iako je te godine važila za favorita.

Daniel Popović je davne 1983. godine, kao anonimni pevač iz Crne Gore, nadmašio je tadašnju veliku zvezdu Jugoslavije, Lepu brenu, i kompozitora Mišu Kovača, na takmičenju za predstavnika na Evroviziji.

Daniel je te godine na toj osvojio visoko četvrto mesto sa pesmom "Džuli", koja i posle 40 godina važi za veliki hit.

Foto: privatna arhiva

 

Popović je jednom prilikom govorio o pomenutom takmičenju, pa dodao da i danas šalje pesme na konkurs, ali uglavnom završe u kanti za smeće:

- Činjenica je da se Pesma Evrovizije sve više gleda, a sve manje sluša, da je važna scena, koreografija, pesma nije toliko bitna očigledno, jer i ne ostaje, trebalo bi da postame evergrin ali ne - rekao je on pa dodao:

- Ja svake godine pošaljem pesmu za koju mislim da bi mogla uspeti i obično završi u košu za smeće, jer je verovatno i ne poslušaju. Ja stvarno ne mislim da ne znam da napišem pesmu za Pesmu Evrovizije, mislim da znam i tu svakako imam još nešto da kažem - ispričao je Daniel za esmisiju "Special Happy Showu".

Foto: printscreen

 

Popović se prisetio i snimanja spota za vanvremenski hit "Jugoslovenka", gde je ukrstio glas sa legendarnom Lepom Brenom, pa otkrio i kako mu se začetnica folka osvetila zbog njegovog odlaska na Evroviziju, jer je ona važila za glavnog favorita:

Foto: Andreja Damnjanović

 

- To nikada neću zaboraviti, snimanje spota za pesmu ‘Jugoslavenka‘. Bila je to ‘osveta malog Kineza’, oni su me malim helikopterom odveli na Durmitor i tamo su me spustili, rekli, mi samo preletimo, a ti maši i to je to. Međutim, njih nije bilo tri sata. Ja računam, tu sam u divljini, tu su i vukovi i medvedi, šćućurio sam se ispod nekog kamena, čekao hoće li se oni uopšte pojaviti, vratiti. Nakon tri sata, ja sam, naravno od sreće, kada sam video helikopter mahao, rekli su mi da sam baš dobro odglumio. Da osveta bude još bolja, spuštali su me niz litice, padine Crne Gore. Ja sam se tada nauživao straha. Nikada više me niko nije nagovorio da uđem u helikopter. Ona je kasnije u nekoj emisiji priznala da je to bila osveta. Breno, nisi otišla, žao mi je, bio sam bolji - poručio joj je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija