• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

16.01.2024

19:07

Pokradena Sofija Šašić: Izdala je osoba koju dugo poznaje, radi se o ozbiljnoj svoti novca!

Informer/Beta

Estrada

Pokradena Sofija Šašić: Izdala je osoba koju dugo poznaje, radi se o ozbiljnoj svoti novca!

Podeli vest

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić, dugo se bavi modelingom, a pored toga ima i svoj brend odeće, a devojka koju godinama poznaje umalo joj je upropastila biznis.

Sofija je više puta isticala da jo je prodaja išla odlično, ali je nedavno doživela prevaru, koja se odrazila na njen posao. Sofiju je prevarila osoba koju dugo poznaje, ali nije želela da otkrije njen identitet.

- Meni ova priča uopšte nije zanimljiva, ali verujem da će vama biti. Devojka koja mi je odradila sajt, znam je jako dugo, došla je do moje radnje na Novom Beogradu i rekla mi: "Ja se bavim tim i tim, mogu da ti odradim sajt". Ja rekoh: "Naravno, možeš". Verovala sam joj jer se poznajemo dugo. Ona je meni odradila sajt, kupila mi je domen koji je već bio nečiji. Taj domen je istekao već nakon par meseci i više nije bio u funkciji. Više nisam postojala na Guglu - započela je priču Šašićeva i dodala:

Foto: Instagram/printscreen

 

- Međutim, ona je tada nestala i nisam mogla više ni da je dobijem na telefon, niti bilo šta. Nisam htela da joj tražim novac, veliki novac, koji je ona meni tražila. Nisam htela da joj tražim to nazad, samo sam htela da mi pomogne da vratimo domen ili da napravimo novi sajt ili nešto, da ne odem u zaborav, ako to mogu tako da kažem - rekla je Sofija, međutim, do nje nije uspela da dođe.

- Naravno, nikada se nije javila. Promenila je broj telefona, nisam mogla više nikako da dođem do nje. Taj domen je nestao. Dugo sam pokušavala da to nekako popravim ili da dođem do nekog novog sajta, međutim, bila sam sprečena, od svega i svačega i napokon sam, nadam se u sigurnim rukama - ispričala je Sofija za Telegraf. 

O kojoj svoti novca je reč, nije htela da otkrije, ali je istakla da je u pitanju "veliki novac".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija