• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

19.01.2024

08:03

Neće ona niđe! Jovana Jeremić najavila povlačenje iz medija, pa objavila saopštenje: "Treba mi mir"

video printscreen

Estrada

Neće ona niđe! Jovana Jeremić najavila povlačenje iz medija, pa objavila saopštenje: "Treba mi mir"

Podeli vest

Prašina koja se podigla oko izjave Jovane Jeremić da se na neko vreme povlači iz medija, sada se sleže jer se voditeljka oglasila i na svom profilu na Instagramu i objasnila šta to znači.

Voditeljka koja je zaljubljena do ušiju u 14 godina starijeg emotivnog partnera, bogatog biznismena Dragana Stankovića, sada je objasnila da povlačenje ne znači da je više nećemo gledati na Pink televiziji:

Foto: Masha Bandjur

 

 

- Vikend sada počinje petkom. Gledamo se od sutra samo na Pinku. Jer RTV Pink je porodica. Za sve one koji nisu razumeli, povlačenje iz medija znači da me neće biti na drugim medijima u februaru, osim na mom poslu i mojoj fotelji za koju sam se krvavo borila i izborila. Mene u životu uspeh ne menja. Osim na bolje. Svim svojim kolegama sam dala sve što je bilo potrebno. Sada je meni potreban mir zbog svega što spremam u ovoj 2024.godini. RTV Pink je moja druga kuća. Moje utočište i moj beg od svega što sam preživela i pobedila u prošlosti. Moja sigurna i bezbedna teritorija. Moj azil. Zato se Pink voli i poštuje - napisala je Jovana.

 

 

Podsetimo, Jovana Jeremić dosta vremena provodi sa svojim dečkom Draganom Stankovićem, a nedavno je govorila o njegovom biznisu i otkrila da se preselila kod njega:

- Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde - rekla je Jovana u emisiji "Premijera vikend - specijal".

Foto: Društvene mreže

 

 

- Dragan je maksimalno uložio u biznis, puno radi. Dragan je ipak šef, ja sam propratna - rekla je ona.

Kako Dragan ima dvojicu sinova, Jovana je ispričala i da je u sjajnim odnosima sa njegovim naslednicima, a nedavno smo imali priliku da vidimo i kako oni izgledaju.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija