• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

19.01.2024

09:05

Otac tragično stradale Andrijane objavio umrlicu! Uputio ćerki poslednji pozdrav: "Ti sijaš negde tamo" (FOTO)

Informer/društvene mreže

Estrada

Otac tragično stradale Andrijane objavio umrlicu! Uputio ćerki poslednji pozdrav: "Ti sijaš negde tamo" (FOTO)

Podeli vest

Mlada pevačica iz Bijeljine, Andrijana Lazić, tragično je izgubila život nakon što je u Dubaiju pala sa 24. sprata.

Njeno telo sinoć je dopremljeno na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a sanduk je preuzelo pogrebno preduzeće iz njenog rodnog mesta.

Foto: Instagram

 

Andrijanin neutešni otac, Nebojša Lazić, objavio je nekoliko njenih fotografija na svom Fejsbuk profilu, a zatim napisao još jednu potresnu poruku:

 

 

- Ne verujem u smrt zbog toga što vidim zvezde. One sijaju daleko, daleko u mraku, iako ih ne mogu dotaći, one postoje. Zbog toga ne verujem u smrt i znam da i ti sjajiš negde tamo - napisao je on.

Nebojša je objavio i ćerkinu umrlicu, pa saopštio kada će se obaviti sahrana:

- Poštovani, sahrana naše drage Andrijane će se obaviti 19.01.2024 godine u 13 sati ispred kuće žalosti u Velinom Selu - napisao je tom prilikom.

Podsetimo, Andrijanina porodica je donela odluku da danas, 19. januara, na dan sahrane, objave dve numere koje je snimila, prenosi Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija